Cum folosim aparatul Torser

Chiar daca poate va veti gandi ca este mult prea scump sau poate ca nu isi merita banii, sa stiti ca nimic din ceea ce ganditi asupra acestui dispozitiv de armonizare nu este mai gresit, deoarece investitia initiala va fi amortizata in timp relativ scurt, iar in cazul in care cautati Torser pret veti gasi cele mai bune oferte numai pe torser.eu, alaturi si de foarte multe informatii despre produs.

Cu siguranta ca sunteti uimit asupra acestui produs fiind un produs nou si a carui beneficii nu le cunoasteti, insa vom explica in continuare de ce este atat de important sa utilizati Torser si desigur sa vi-l achizitionati individual. Aparatul are puterea de a crea o sursa de protectie incredibila, asigurand ocrotire biologica a persoanei care il utilizeaza. Acest aparat este exceptional si de foarte mare folos persoanelor care traverseaza perioade nefaste, care au o stare generala negativa, ajutand la eliberarea de stari negative, aducand armonia si pacea in suflet cat si in minte, cu cei din jur si cu propria persoana. Acest dispozitiv poate sa fie astfel amplasat langa televizor, langa calculator, langa cuptorul cu microunde, pentru protectie, insa intotdeauna in pozitie orizontala, iar distanta sugerata este de aproximativ 10 cm, cel mult si cel putin 5 cm. De preferat este sa se aseze aparatul mereu intre om si dispozitivul electronic de care dorim sa fim feriti sau de care dorim sa ferim o anumita persoana. Numai in acest fel se va putea asigura o protectie biologica.

In cazul in care doriti sa faceti o comanda puteti sa intrati direct pe site si cand veti primi coletul veti achita la curier suma de 240 de euro calculata in lei la cursul zilei, BNR, in cazul in care doriti sa achitati in lei, iar daca aveti euro, veti plati numai 240, fara alte taxe aditionale.

Aromaterapia si gusturile vietii

In religia Ayourveda diagnosticul unei boli este bazata pe trei umori bilogice, iar acestea sunt Vata- Pitta si Kapha iar tratamentul este in acord cu cele sase gusturi considerate a fi principale. Aceste gusturi sunt: dulce, amar, acru, sarat, iute si astringent. Fiecare dintre aceste gusturi este format din cate doua elemente.
 
Gustul dulce este format din elementele pamant si apa. Are capacitatea de a crea si de a intari tesuturile si energia din fiinta. Mareste logevitatea, are capacitatea de a bloca vasele de sange si natura lui rece domoleste digestia si armonizeaza mintea. In exces produce boli precum: obezitatea, diabetul, blocarea circulatiei, indigestie, somn excesiv etc. In plan emotional dulcele provoaca satisfactie daca nu este consumat excesiv, caz in care el duce la multumire, lene , hraneste lacomia, si insatisfactia.
 
Gustul amar este format din elementele aer si eter. Este racoros, usor uscat si il gaism in ierburi radacini si legume verzi amare. Purifica secretiile, le usuca , le tonifica si intinde tesuturile. Scade apetitul de mancare, probemele digestive, febra, iritatiile pielii si ale ficatului. IN exces cauzeaza boli precum: debilitate, oboseala, tulburari mentale, ameteli, iritare nervoasa, pierderi in greutate, uscaciune, lipsa de secretii si piele crapata. In plan emotional produce insatisfactie si nevoia de a se schimba. reduce furia si multumirea dar in cantitati mari produce incapatanarea, frustrarea si supararea.
 
Gustul acru este creat din elementele pamant si foc. Il putem gasi in fructe si legume acide, in alcool, in produsele fermentate si mai putin in proteine si grasimi. Proprietatile sale sunt: usor, fierbinte si umed. sporeste focul digestiv si este contraindicat in gastrite, ulcer, inflamatii si alte afectiuni de genul. Gustul acri stimuleaza apetitul si digestia, imbunatateste eliminarea toxinelor, reduce spasmele, rtezeste mintea, elimina gazele si stimuleaza cresterea in greutate. Este un bun hranitor pentru toate tesurturile mai putin al celui reproducator. Dar luat in exces desemsibilizeaza dantura, provoaca sete si formeaza toxine in sange. Emotional acrul este asociat cu invidia, gelozia si inssatisfactia.
 
Gustul sarat este compus din elementele apa si foc. In forma concentrata il gaism in sare solida, sare de mare, in sarurile minerale din legume si fructe. In cantitate adecvata este important in digestie, apetit,   echilibrul electrolit si in excretie. el este greu lucios si fierbinte. Luat in exces scade virilitatea, blocheaza functionara simturilor si creeaza stari de furie. emotional gustul sarat mareste entuziasmul, bucuria de a trai si elimina frica.
 
Gustul Iute este format din elementele foc si aer. Caracteristicile lui sunt: fierbinte, usor si uscat. Il gaism in mirodenii si in uleiuri esentiale concentrate. Gustul picant stimuleaza secretiile si enzimele digestive. Mareste apetitul si metabolismul. Este un bun tratament si ajuta la eliminarea reziduurilor prin piele deci prin transpiratie. Utilizat in exces mareste sensibilitatea la durere, sete, arsita, impotenta , slabiciune si debilitate/ Determina tulburari mentale si slabiri in exces. IN plan mental si emotional creeaza extroversiune, nevoie de stimulenti mareste iritabilitatea is furia.
 
Gustul astringent este format din elementele pamant si apa, caracteristicile lui sunt: uscat - rece si greu , avand si proprietati de consolidare si constrictie. Gustul astringent il gasim in scoartele de copac, rasini, ierburi vegetale. El conrtibuie la absorbtia fluidelor in corp. IN cantitati mici, reduce secretiile, strange si purifica tesuturile iar in exces usuca secretiile si tesuturile cauzand  sete fioruri si furnicaturi. In plan emotional in exces cauzeaza introversiune separatism, frica si anxietate.
 
Efectele gusturilor asupra organismului. Printr-o buna intelegere a efectelor gusturilor si a influentelor asupra echilibrului metabolismului si a constitutiei noastre specifice putem alege mancaruri si uleiuri esentiale care ne vor ajuta sa ne refacem echilibrul. Deasemenea trebuie sa tinem seama ca prea mult dulce dauneaza splinei, prea sarat afecteaza rinichii, prea acru usuca si afecteaza plamanii, prea picant dauneaza ficatului, prea amar dauneaza inimii, prea astringent dauneaza colonului. Facand exces de oricare gust ne va afecta corpul in ansamblul sau. Dulcele creeaza toxine, saratul cauzeaza slabire, picantul formeaza aciditate, acrul provoaca aciditatea, amarul provoaca raceala iar astringentul provoaca contractiile.

Ce visez - Dictionar de vise

Asa cum astrologia incearca sa descifreze ce e scris in stele si ce anume ne zic astrele sau cum ne pot ele influenta viata, asa cum religia incearca sa explice existenta umana si aduce fel si fel de concepte in discutie, asa cum matematica sau alte stiinte fixe ori oculte aduc cate un termen sau mai multe teorii in discutie, asa si visele capata conotatii aparte atunci cand se cere tot mai mult explicatia lor.

In prezent foarte multe site-uri, cel putin, au incercat daca nu chiar au reusit, sa explice pe cat de simplu si concret, aproape fiecare cuvant in parte, fiecare simbol sau ansamblu de intamplari din vise. Ce visez - Dictionar de vise, pare sa fie un concept tot mai cautat pe internet mai ales de catre cei care vor sa intre in esenta lucrurilor si asteapta explicatii certe la ceea ce li se arata pe timpul noptii. Exista insa mai multe categorii de vise si se spune ca numai cele care ne apar dupa miezul noptii pot avea intr-adevar o valoare pentru existenta noastra. Visele premonitorii sunt foarte rare, poate ca in prezent putini oameni mai au capacitatea de a da nastere unor astfel de fenomene, insa ele sunt si cele care panicheaza cel mai mult.

Visele senzoriale, cele care pot produce si senzatii, cele care pot fi simtite pe timpul noptii sau auzite asa cum este muzica pe care simtim ca o auzim sunt visele cel mai des intalnite. Muzica din vis insa poate sa fie interpretata si ca o simpla confuzie a creierului, o simpla amintire a unor sunete auzite in timpul zilei. Oricum ar fi insa, de fiecare data cand visam nu putem decat sa ne intrebam daca nu cumva mintea noastra are o noua nascocire sau daca nu cumva mintea noastra face tot posibil ca sa ne descopere o noua realitate sau pur si simplu o alta fata a realitati curente.

Din culisele unei minti murdare

Ganduri morbide adunate din gropile inimii
<<<‎"mortii sunt cei mai fericiti pentru ca ei au pus capat tuturor suferintelor"
Din fericire nu s-a nascut decat melodrama, din grelele chinuri ale noptii s-au nascut idei pline de viata si de forme diforme, nu poti crea atunci cand esti linistit, poti crea doar in momentul in care viata te inunda, atunci cand tot ce respiri te ineaca si atunci cand cauti sa dai un sens trairii
 In ciuda atator modificari latente ale limbii inca mai stau in picioare legi care cuvanta dreptate. dar cine va credeti voi, porci cu ratul gros, cu coada de maimuta si creier de sobolan, plini de mizerie si ingropati in otrava, atarnati de plumb catre miezul pamantului, sa dati o noua lege cuvantului ! !?!
scarba pentru societate de la niste  prefacuti de oameni - zambete perfide - ura - artificiu - blesteme - lacrimi si se ajunge la razbunare
Eu pot sa exist iar universul ma gandeste in cele mai bizare forme ! Da nastere unor ganduri profunde in care se masoara timpul-spatiu-relative inca in miscarea lor diforma.
"masor timpul in mucuri de tigara,
si spatiul in cani de ceai imense,
scurg clipe in scrum de viata amara
si metri in cuvinte alese"