Jocuri frumoase de imagini prin intermediul tablourilor

Casa fiecarei persoane reprezinta o parte din propria persoana, felul individual de a fi, felul de a se comporta si desigur ca reprezinta si propria gandire, dar arata si starea materiala asa cum multi s-ar grabi sa spuna. Multi oameni cred ca o casa bogata, cu foarte multe accesorii arata intotdeauna avutie, insa gresesc deoarece casa incarcata cu lucruri arata doar lipsa de bun gust, ca si tablourile asezate pe un perete mic, adunate, haotic si incarcate peste masura.

O locuinta trebuie sa fie nu numai aerisita, dar trebuie sa contina si elemente elegante precum picturile frumos asezate in spatiu, iar daca vorbim de tablouri ieftine cu siguranta ca nimeni nu se va gandi la bun gust ci la kitsch-uri. Ei bine, daca sunteti in cautare de tablouri ieftine pentru a va impodobi casa, acestea pot fi si de calitate, pot fi si extravagante, dar si la preturi mici. Pentru cei care doresc ca propria locuinta sa arate cat mai bine atunci cand este vizitata, cel mai bun sfat de urmat este acela ca o locuinta aerisita este cea mai primitoare. In cazul in care nu stiti de exemplu cum sa va mobilati sufrageria sau nu stiti ce anume sa puneti pe pereti, cel mai simplu este sa apelati exact la simplitate. Si astfel cu jocuri de cuvinte puteti realiza si jocuri frumoase de imagini, in propria locuinta. Astfel ca un living foarte elegant poate sa contina elemente neutre atat in ceea ce priveste culorile, dar si elementele aprinse.

O combinatie frumoasa de alb cu negru sau cu gri inchis ori deschis, in functie de preferinte, pereti albi cu tablouri ieftine si ornamente simple, cat si o pata de culoare puternica, vor fi mereu caracteristicile unei locuinte sau cel putin ale unei camere imbracata in rafinament, in bun gust si in caldura armonioasa a gazdei.

Oana Sarbu este o draguta

Astazi ascultam ''Te iubeam''