Feriti-va de hoti eficient cu sisteme automatizari porti batante

Automatizarea portilor de la intrarea in curtea casei este cea mai buna solutie de protectie si marire a sigurantei celor care locuiesc acolo. Nu costa mult, eficienta este maxima, montarea este rapida, depanarea se realizeaza si prin telefon, si la fata locului, asa ca merita sa investesti in automatizari porti batante. E bine de stiut ca la momentul actual sunt doua sisteme de automatizare, pentru porti batante si pentru porti culisante.

Cele mai frecvente tipuri de automatizari sunt cele aplicate pe portile batante. Deschiderea portilor batante e posibila si spre exterior si spre interior, rapiditatea deschiderii si compatibilitate cu deschiderea in panta sunt doua dintre motivele pentru care se opteaza pentru astfel de automatizari porti batante. Actionarea portilor se realizeaza cu ajutorul unor motoare electrice, integrate in porti, alimentare de la sistemul electric al vilei sau al casei. Printre avantajele oferite de automatizarile unor porti batante se numara confortul sporit, nu trebuie sa va dati jos din masina pentru a deschide poarta, puteti inchide si deschide poarta cu o singura apasare de buton. Senzorii speciali montati la unele porti permit si evitarea accidentelor daca sunt prezenti copii sau animale de companie in preajma zonelor de inchidere a portilor. Nivelul de siguranta al locuintei este mult mai mare, se poate face si o legatura la un sistem de alarma, astfel incat, in caz de efractie, sa existe o atentionare imediata a proprietarilor.

Daca aceste avantaje v-au convins trebuie sa fiti atent doar la dimensiunile si structura stalpilor, la greutate si mobilitatea dimensiunea portilor, numarul de deschideri pe zi, temperatura de operare si, evident, la bugetul pe care l-ati pregatit pentru achizitionarea portii. Cu toate aceste date in minte puteti chema echipa sa masoare si sa vada ce are nevoie pentru montarea sistemului de automatizare. Garantia oferita poate fi si de cinci ani din momentul cumpararii, orice probleme fiind rezolvate imediat de echipa firmei de unde ati luat sistemul de automatizare.