Cautati produsul sau serviciul de care aveti nevoie printre sute de anunturi gratuite Romania

Anunturile publicate in ziar sunt bune, isi ating obiectivul, insa trebuie sa asteptati o multime de timp pana sa vedeti si rezultatele acestei promovari. Daca nu vreti sa va pierdeti timpul degeaba si sa nu reusiti sa va vindeti produsele sau serviciile, apartamentele, in timp util, atunci e cazul sa uitati de aceste anunturi si sa va indreptati catre site-uri cu anunturi gratuite romania. Spre deosebire de articolele cu anunturi de la rubrica de Mica Publicitate, anunturile postate gratuit aduc avantajele de ambele parti al „baricadei”.

Pe de o parte, nu va costa nimic sa le vizualizati, interactiunea cu cumparatorii se realizeaza dupa ce va faceti un cont sau prin mesaje simple, daca nu vrei sa va faceti un cont. Puteti sa sunati vanzatorul imediat, stiti de unde e, vedeti si adresa lui de e-mail, lucruri ce nu exista intr-un anunt din ziar. Vizualizarea anunturilor este si mai simpla intrucat exista filtre, motoare de cautare, categorii, subcategorii, sectiuni, in doar trei minute orice anunt dorit apare imediat in pagina de rezultate. Vanzatorii pot posta anunturi gratuite Romania fara nici un cost suplimentar, au la dispozitie o interfata simpla de introducere a anunturilor si de adaugare a fotografiilor de calitate, se pot adauga si harti prin intermediul aplicatiei Google Maps, sunt foarte multe posibilitati de cosmetizare a anunturilor, nu exista limita de spatiu la textul conceput si nici limita de creativitate. Se pot da detalii despre vanzator, date contact, se poate negocia chiar pe site prin intermediul butonului propune pret, toate datele despre produse si servicii, apartamente sunt sintetizate in tabele sau sunt detaliate de vanzator in corpul textului.

Anunturile postate se pot actualiza oricand, se poate modifica pretul, detaliile, se pot introduce poze noi, se pot incadra in alte categorii daca nu sunt incadrate automat de admini. Cautarile se realizeaza rapid, se pierde timp mai putin decat in cazul cautarii in ziar, printre sute de articole cu anunturi scrise micut. Vanzatorul isi vinde mai rapid produsul sau serviciul, cumparatorul gaseste rapid ce are nevoie, toata lumea e fericita la final si cu bani mai putini cheltuiti.

Poluarea aerului iti poate micsora creierul

Un studiu din 2015 sugereaza faptul ca expunerea la poluarea aerului pe termen lung poate duce la micsorarea creierului uman. Ca sa dovedeasca valabilitatea ipotezei, oamenii de stiinta au studiat 943 de subiect sanatosi de 60 de ani din regiunea New England. Cu ajutorul imagisticii pe baza de rezonanta magnetica, expertii au analizat structurile cerebrale si au comparat rezultatele cu gradul de poluare al zonelor in care se aflau acestia. Cu cat poluarea aerului era mai mare cu atat creierul se micsora, practic imbatranea cu un an. De asemenea, sistemul cardiovascular era afectat, riscul de infarct sau accident vascular crescand cu pana la 46 de procente. De aici si aparitia dementei si a functiilor cognitive slabe. Aceste afectiuni care nu au simptome clare se pot detecta cu ajutorul imaginistii aplicate la nivelul creierului uman.