Cele mai bune Biciclete pentru Copii, le gasesti pe BikeXCS.ro!

Copiii iubesc mersul pe bicicleta! Bicicleta si imaginatia unui copil se imbina perfect, rezultand un amestec puternic de aventura, distractie si energie fara margini. Bicicleta a fost intotdeauna modul preferat de transport al celor mici, permitandu-le sa hoinareasca, sa descopere si sa aprecieze mediul inconjurator.

Pentru copii, bicicletele sunt, de asemenea, un instrument social foarte important. Din acest motiv, copiii trebuie incurajati sa invete sa mearga pe bicicleta de la o varsta frageda. Mersul pe bicicleta este un mod distractiv de practicare a unui sport si de a petrece timpul impreuna cu familia si prietenii. Copiii au tendinta de a merge mult timp cu bicicleta, in special in perioadele calduroase ale anului. De aceea, este foarte important ca toti copiii sa fie constienti de regulile de siguranta, pentru a evita astfel eventualele accidente. Prin urmare, este recomandata alegerea unui model de bicicleta care sa se potrivesca cel mai bine categoriei de varsta sau mediului in care acest sport este practicat, fie ca este vorba despre un cadru urban sau un peisaj natural.

Pentru zeci ore de miscare in aer liber si distractie, alege pentru copilul tau bicicletele BikeXCS! Biciclete pentru fetite sau baietei de toate varstele, avand design special si culori atractive. Bicicletele pentru copii sunt confortabile, rezistente si de incredere, fiind realizate din materiale de calitate, folosite si pentru bicicletele adultilor. Cu roti ajutatoare sau fara, cu frane pe janta sau torpedo, la Bike XCS gasesti biciclete pentru copii de la Cube, Focus, Drag, Schwinn, Pidapi. Biciclete pentru copii cu varste de la 3-4 ani pana la 6-9 ani. Bucuriile celor mici vin pe doua roti. Alege o bicicleta pentru prichindelul tau si fa ca aceasta primavara sa fie plina de miscare si zambet.