Euromillions – sanse duble de castig saptamanal

Loteriile internationale sunt pe cale de a detrona cu pasi mici dar siguri Loteria Nationala. Celebrul 6 din 49, pe care toata lumea il injura si il contesta - dar in care inca isi mai pun sperantele sute de mii, daca nu chiar milioane de romani, in fiecare saptamana – are concurenta serioasa in online, acolo unde romanii au posibilitatea sa plaseze pariuri la loterii din intrega lume. 

Mai cunoscut decat oricare alt sistem de loterie, Euromillions este un sistem european, unde pot paria toti locuitorii tarilor europene, fiind o loterie pan-europeana, organizata de loteriile din Franta, Spania si Marea Britanie. Tragerile au loc de doua ori pe saptamana, ceea ce inseamna sanse mai mari de castig intr-o perioada mai scurta de timp. Pariurile se fac pe 5 numere din 50 (alese de la 1 la 50), considerate numere principale si 2 numere steluta (lucky stars) de la 1 la 11. Partea frumoasa este ca nu trebuie sa fie ghicite toate cele 5+2 numere pentru a castiga la Euromillions, ci se poate castiga chiar si cu varianta 2+0 (doua numere principale ghicite si niciun numar steluta). In total, la Euromillions - cunoscuta si ca Loteria Europeana – se poate castiga in 13 variante, care reprezinta combinatii ale celor doua tipuri de numere pe care se pariaza. Evident, cel mai mare castig va fi 5+2, ceea ce inseamna ghicirea tuturor celor 5 numere extrase si a celor doua numere norocoase. Cei care nu au incercat niciodata acest joc, o pot face pe selecto.ro, iar pentru cei ce doresc sa isi incerce norocul aici, site-ul ofera la inregistrare si un bonus de bun venit si un program foarte atragator de fidelitate pentru clientii care revin. 

In plus, un avantaj il constituie faptul ca site-ul are toate informatiile de care aveti nevoie pentru a invata totul despe Euromillions si premiile sale fabuloase, si este disponibil si in limba roamna.