Cerceii Swarovski - alegerea miresei desavarsite

Nu mai incape niciun dubiu ca pentru orice femeie ziua nuntii este ziua cea mai importanta, cea pe care o asteapta si o viseaza inca din copilarie, cea in care poate straluci si in care poate fi „regina balului”. Fiecare tanara mireasa isi doreste sa fie frumoasa si stralucitoare, iar din look-ul sau nu vor putea lipsi, fara indoiala, rochia de mireasa, pantofii si florile pe care mireasa le va purta in buchet. Insa cele care vor reusi sa adauge o nota de stralucire vor fi bijuteriile purtate de mireasa in ziua cea mare.

Accesoriile pentru mirese, de la cercei la coliere si bratari special dedicate acestui eveniment, sunt disponibile in diferite culori, stiluri si dimensiuni, astfel incat orice mireasa sa isi gaseasca varianta potrivita rochiei alese. Cea mai potrivita optiune sunt bijuteriile cu cristale Swarovski, de la coliere la bratari si cercei din argint cu Swarovski Elements, care s-au impus ca lider pe segmentul de bijuterii de lux cu un pret accesibil si care au cucerit femeile din intreaga lume. Dintre toate accesoriile pentru ziua nuntii, cerceii par sa fie cei mai atractivi, dar si cei mai dificil de ales. Daca pentru bratara se poate opta cu succes pentru celebra „tennis bracelet”, fina si foarte pretioasa, iar pentru coliere aveti variantele rotund la baza gatului sau curgator, in functie, desigur, si de stilul rochiei alese, cerceii par a ridica cele mai multe semne de intrebare.

Lungimea cerceilor alesi pentru ziua cea mare este foarte importanta, mai ales pentru ca aceasta ar trebui sa se armonizeze si cu forma fetei, iar daca se opteaza pentru cercei tip candelabru sau lacrima, acestia ar trebui sa depaseasca linia maxilarului. Apoi, cand vine vorba despre stilul cerceilor, fiecare mireasa isi poate alege varianta cu care se simte cel mai bine, iar pentru aceasta la http://www.secundar.ro/ gasiti o gama foarte variata de cercei cu Swarovski Elements din care ii puteti alege pe cei potriviti momentului. Culoarea ar trebui asortata fie cu rochia, fie cu florile din buchetul miresei.