Petrecerea de botez

In general oamenii transforma nunta in cel mai mare eveniment al vieti lor, lasand orice alt eveniment ulterior – chiar si un botez – pe un loc secund. Adesea, un eveniment este organizat ca o petrecere, mai degraba decat ca un eveniment important, cu atentie la detalii, asa cum ar fi indicat. 

Inca de la alegerea restaurantului si pana la formarea listei de invitati - prin eliminari drastice fata de lista de la nunta – totul denota un interes ceva mai scazut fata de botez. In functie de bugetul fiecare familii, uneori se opteaza chiar si pentru botezuri restranse, in famile, unde maximum 10 persoane (parintii copilului, nasii si bunicii, sau ceva frati si surori) sunt toti invitatii, se alege un restaurant obisnuit si se comanda a la carte, ca intr-o zi obisnuita in care iesim pentru o aniversare. Botezul este, insa, un eveniment unic, este cel care marcheaza atat venirea pe lume a unui membru al familiei - caci, sigur nimeni nu da o petrecere la nastere! – cat si crestinarea sa. Tocmai de aceea, este important sa gandim din timp un buget alocat acestui eveniment si sa incercam sa ii acordam adevarata valoare, pentru ca este cel care ne va aminti de un moment deosebit trait alaturi de prieteni si de familie. Sigur ca nu e cazul ca lista de invitati sa ajunga la 100 de persoane sau mai mult, ca in cazul nuntii – cu siguranta, daca nu sunteti o familie importanta, nici nu va vor confirma participarea atatia invitati – dar cu aproximativ 50 de persoane tot veti avea parte de o petrecere reusita. 

Si pentru ca orice detaliu conteaza, dar mai ales muzica va contribui la o atmosfera de neuitat, la http://www.partydj.ro gasiti pachete potrivite oricarui buget si mai ales oricarui tip de botez, fie el unul restrans, fie unul mai amplu, atat in ceea ce priveste partea de DJ cat si in ceea ce priveste partea de sonorizare.