Idei super eficiente de afaceri sau cum sa faci bani in loc sa-i cheltuiesti

De cate ori, cand ai venit de la locul de munca, satul de tipetele sefului si de maldarele de situatii pe care tot ti le baga pe gat, nu ti-ai spus: „Ia mai da-l in … de sef cu pretentiile lui cu tot. Vezi ce-mi fac eu afacerea mea si nu mai stau sa ma cicaleasca toti analfabetii la cap”.

La prima vedere pare solutia ideala, insa daca o iei la puricat vezi ca e cam greu sa te lansezi intr-o afacere, mai ales ca ai criza economica gata sa muste din tine. Daca totusi vrei sa scapi de vechiul job si sa iti deschizi o afacere noua, iata in continuare cateva idei de afaceri care merg binisor si aduc si un profit dragut acolo. Magazinul online e de departe cea mai buna sursa de facut bani, unde, cu putin noroc si multa imaginatie ai si profit garantat dupa primul an de munca sustinuta. Gazduire gratuita sau la preturi modice, spatiu nelimitat, posibilitati de aplicare a ideilor tale nelimitate, creativitatea, daca o ai, te poate ajuta extraordinar de mult, gestionarea usoara a platformelor din spatele magazinelor virtuale, iata doar cele mai importante avantaje. Foarte bine merg acum afacerile cu produse tip hand-made, de toate tipurile, nu doar bijuterii. Afacerile axate pe tot ce tine de IT iarasi merg foarte bine. Aplicatii software vandute companiilor sau mobile gaming sunt in topul tipurilor de afaceri pe care ti le poti deschide sau dezvolta. Daca te pricepi putin si la IT sau ai studii in domeniu, cu atat mai bine.

Esti la locul potrivit, in momentul potrivit. Banii se fac usor, insa munca depusa e destul de mare in acest caz. Revenind la lucruri mai pamantesti, mie mi s-a facut pofta de-o saorma „cu de toate”, voua nu? Eh, uite de-asta saormeriile sunt foarte profitabile si cautate, asa ca nu ar trebui sa eziti daca vrei sa faci niste bani seriosi. Gandeste-te doar la cozile care se fac seara prin Bucuresti pe la saorma sau dimineata pe la 9.00. Saorma e buna, se vinde, clienti sunt, materia prima e ieftina, profitul garantat.