Stirile Radio Iasi pun punctul pe I in online si pe frecventele din FM si AM

Zilnic, in lume se intampla sute, poate mii de evenimente, unele importante, ale mai putin importante. Daca ceea ce se intampla la mare departare de noi nu ne influenteaza asa de tare viata de zi de zi, ceea ce se intampla in orasul nostru sau in regiunea noastra ne poate influenta deciziv orice decizie sau pas pe care-l facem. Radio Iasi, cel mai ascultat radio regional, iti prezinta zilnic cele mai importante evenimente din iasi stiri relevante pentru orasul in care locuiesti sau regiunea administrativa in care iti desfasori activitatea.

Cum se descurca primaria cu priectele aflate in derulare, ce mai fac politicienii, ce hotarari a mai luat Consiliul Judetean sau care mai e situatia economica a orasului si a judetului, iata doar cateva informatii cheie pe care le puteti afla din rubrica iasi stiri a Radio Iasi, disponibila atat online, pe radioiasi.ro, cat si in offline, in cadrul jurnalelor de la fiecare inceput de ora. Articolele de pe site, de la iasi stiri, au galerii foto, video, audio, materiale realizate cu cei mai importanti factori de decizie si personalitati iesene care au un cuvant de spus, pot fi distribuite pe retelele de socializare, comentariile fiind permise in forumul special din subsolul fiecarui articol. Pe langa iasi stiri exista si stiri nationale, internationale, sportive regionale, locale, din lumea mondena sau stiri inedite, dar si un supliment cultural cu interviuri si materiale bine documentate despre diverse evenimente culturale marcante care se intampla sau s-au intamplat in Iasi.

Desigur, nici stirile despre starea vremii din Iasi nu au fost omise, astfel ca in sectiunea speciala de pe site si la finalul fiecarui jurnal difuzat in eter ascultatorii si cititorii pot afla cum va fi vremea in ziua respectiva si in urmatoarele doua zile sau chiar cinci zile-de pe site. Cu toate aceste informatii la purtator, orice cititor online sau ascultator fidel de Radio Iasi va reusi sa se descurce si sa afle la timp tot ce ii este necesar pentru un succes garantat in urma oricarei actiuni.