Moda rochiilor cu franjuri

Ce mai inseamna fashion in vara anului 2015 ? ce trebuie sa purtam ca sa fim fashion sau cu ce ne incaltam?

Cum ne asortam posetele cu incaltarile sau daca trebuei sa purtam pantofi vara, ne spun specialistii in ale modei, pe absolut toate site-urile de specialitate si in reviste, asadar e imposibil sa nu poti tine pasul sau sa nu stii cum sa o faci.

Si ca sa te mentii in top iata cateva idei: ranjurile au fost la moda de-a lungul anilor in diferite anotimpuri.

Daca va decideti sa le includeti in garderoba de vara, atunci trebuie sa stiti regulile lor de purtare. Amintiti-va ca modelele cu franjuri sunt un accent suficient de provocator si puternic pe haine, asa ca limitati accesoriile si alegeti combinatii simple de culori cu care sa completati viziunea dvs.

Cum porti rochia cu franjuri? Este o intrebare destul de pertinenta deoarece rochia cu franjuri creeaza un sentiment de libertate a corpului. Modelul este potrivit pentru femeile cu o silueta baieteasca, deoarece franjurile creeaza iluzia de mai multe curbe.

Rochia cu franjuri mai aminteste de moda anilor ’20, asa ca trebuie sa alegeti cu atentie accesoriile si coafura pentru ea.

Pe de alta parte insa daca alegi sa porti o fusta cu franjuri trebuie sa tii cont de faptul ca fusta cu franjuri este potrivita pentru femeile mai curajoase care nu se tem sa experimenteze.

 Motivul este mult mai specific, atrage atentia altora si se combina mai greu cu alte haine din garderoba. Mai mult decat atat, exista riscul dupa un timp sa nu mai fie atat de moderna.

Pentru a justifica investitia, optati pentru un model de fusta pana la genunchi cu franjuri scurte, care se poate combina cu stiluri diferite. Iar daca alegeti un sacou cu franjuri aveti mare grija la model, deoarece fashion nu inseamna moda cowboy!