Pilates, garantia pentru un corp perfect. Inscrie-te la cursuri pilates!

A avea un corp perfect este, in zilele noastre, visul fiecarei femei si nu numai. Prototipul unui corp perfect, bine definit, cu forme ideale este o tinta pentru care multe persoane sunt capabile sa faca orice ca sa o atinga, chiar daca isi pun in pericol sanatatea.

In ultimul timp se pune foarte mult accent pe miscare si cei mai multi au inteles ca sportul face mai mult decat orice dieta pentru ca, pe langa faptul ca te ajuta sa slabesti, iti tonifica si corpul si te ajuta sa elimini si stresul. Sportul poate fi practicat sub multe forme, insa metoda pilates, una dintre cele mai recente forme patrunse in Romania, iti asigura o stare de echilibru si armonie intre psihic si fizic.

Tehnicile pilates au o vechime de peste 100 de ani si au fost concepute de Joseph Pilates care si-a deschis un studio la New York, primul de acest gen din lume, in care au avut loc primele cursuri pilates. Originalitatea acestui antrenament consta in marirea rezistentei fizice si mentale, in sincronizarea continua a respiratiei cu miscarea si in dezvoltarea flexibilitatii corpului. Miscarile au la baza exercitii de stretching care se efectueaza cu ajutorul aparatelor speciale destinate pilatesului sip e care orice studio care practica cursuri pilates ar trebui sa le detina. Acestea sunt necesare atat pentru scaderea in greutate si obtinerea formelor perfecte, cat si in tratarea anumitor boli sau probleme medicale. Pentru a va da seama de insemnatatea acestei metode, trebuie sa stiti ca pilates-ul este astazi folosit in kineoterapie si este si o materie ce se studiaza in Universitati de Educatie Fizica din lume.

Beneficiile intregului sistem pilates sunt intarite de cei peste 30 de milioane de oameni care practica acest antrenament si care au o sanatate fizica si mentala de invidiat. Pe tot parcursul antrenamentului este bine sa beneficiate de sfaturile si indicatiile unui instructor pilates care va va explica cum anume trebuie effectuate miscarile pentru a obtine rezultatele urmarite.

Movement Studio este un centru de fitness din Bucuresti dedicat cursurilor pilates cu instructor personal in care excercitiile minte-trup sunt personalizate si adaptate nevoilor fiecaruia. Descoperiti online) un studio pilates in care placerea si eficienta se imbina perfect.