Ce nu vei gasi intr-un magazin haine online?

Gasiti pe internet o multime de articole despre magazin haine online in care vi se spune ce puteti cumpara, cat de bune sunt ofertele, cat de bune sunt articolele vestimentare. Ce nu veti gasi niciodata este un articol de tipul acestuia, care sa va spuna ce nu gasiti in magazinele online cu haine. In magazinele de haine din spatiul virtual nu veti gasi consultanti vanzari care sa va streseze cu ideile lor si sa va faca sa cumparati marfa de proasta calitate la preturi astronomice. Intr-un magazin haine online nu veti gasi oferte care nu sunt oferte si preturi umflate numai ca sa fie scazute la o negociere, daca e permisa.

In magazinele de haine din online nu veti gasi produse pe care se aseaza praful, centimetru cu centimetru, si asta pentru ca in online promovarea e mai rapida si mai simpla ca in offline, clientii cumpara si marfa se vinde repede, e tinuta in depozite si nu pe rafturi-rafturile exista, dar sunt virtuale. La un magazin haine online nu veti sta niciodata la coada dupa cineva care nu mai termina cu intrebarile, veti primi raspunsuri imediate pe forum sau la telefon, pe messenger, de la departamentul Relatii Clienti, veti fi tratat cu respect oricand, la orice ora, indiferent de starea celui care ofera consultanta.

Nu veti gasi nici marfa de proasta calitate si nici lucruri care par mai degraba dintr-un film de demult decat din ultima colectie lansata de vreun brand si asta pentru ca in online cei care vand sunt mult mai atenti la calitate si la modul cum arata produsele. De ce? Pentru ca o simpla poza trebuie sa il determine pe client sa cumpere-nu exista posibilitatea atingerii marfii, nimeni nu poate sa probeze produsele. In fine, in magazinele de haine online nu veti gasi reduceri numai de fatada la produse care si asa nu se cumpara-in online, reducerile sunt consistente, exista si cupoane speciale, campanii tematice, totul pentru client si confortul sau.