Setul de tobe acustice, cadoul perfect pentru un copil care isi doreste sa devina un celebru tobosar

Muzica este socotita o forma de comunicare universala, prin intermediul careia oricine isi poate exprima stari sufletesti, sentimente, anumite trairi dintr-un moment. Prin note muzicale sau printr-un ritm anume ne putem calma, muzica devine cea mai buna terapie in caz de stres si oboseala. Mai mult, muzica ii poate ajuta enorm si pe micuti sa isi dezvolte o anumita aplecare catre arta si sa invete sa cante la un instrument muzical preferat. S-a constatat si faptul ca muzica ne ajuta sa gandim mai bine, mai eficient, mai rapid, asa ca un instrument muzical cumparat de la o varsta frageda si dat copilului poate face minuni, il poate ajuta sa aiba incredere in el si sa isi dezvolte o ureche muzicala cat mai buna.

Poate cel mai potrivit mod de a incepe sa ii aratati copilului cat de frumoasa poate fi muzica si ce minuni pot face notele muzicale este prin cumpararea unui set de tobe acustice de la Music and More, magazin specializat in comercializarea de instrumente muzicale profesionale. Tobele acustice sunt simplu de utilizat, sunt potrivite pentru orice varsta, pentru incepatori sau elevi, invatarea este mult simplificata, astfel ca micutul trebuie sa invete doar sa manuiasca betele si elementul de lovire a tobei mari. Un set tobe acustice este compus in majoritatea cazurilor dintr-o toba mare cu bracket, tom tom-uri si floor tom, snare drum, numeroase accesorii utile pentru diverse tipuri de muzica. Copilul primeste acest instrument pe la 10 sau 12 ani, atunci cand si mainile si picioarele sunt dezvoltate bine pentru a putea canta bine la tobele atat de placute. Avantajele cumpararii tobelor pentru a invata un copil sa cante la un instrument sunt multiple. In primul rand cel mic invata ritmul, va sti cum sa se comporte in prezenta unui instrument de percutie, isi va putea da seama daca ii place sau nu muzica.

In al doilea rand, tobele acustile au design si finisaje de calitate, atractive, sunt compacte, nu ocupa spatiu mult, au toate elementele necesare pentru exersarea oricarui ritm sau gen muzical. In al treilea rand, tobele pot fi mutate cu usurinta, se pot asambla usor, se curata simplu, intretinerea nefiind deloc costisitoare. Nu in ultimul rand, copilul care invata sa cante la tobe de mic se va dezvolta armonios, va avea mai multa forta in maini sau picioare, intrucat miscarile implicate de bataile la tobe vor intari reflexele si articulatiile, muschii mainilor si ai picioarelor.