Trateaza si ingrijeste parul ca un profesionist

Ingrijirea parului este o actiune delicata, care necesita timp si cele mai bune produse cosmetice. Parul tau este foarte sensibil asa ca fiecare produs trebuie ales cu mare grija, nu trebuie sa aiba substante chimice care ar putea sa inrautateasca anumite afectiuni, componentele produselor ar trebui sa fie naturale si cat mai blande cu firele de par si cu scalpul. Nioxin Romania produce de ani buni printre cele mai bune produse cosmetice pentru ingrijirea si tratarea parului.

Cu substante atent selectionate si testate sampoanele, balsamurile, tratamentele pentru toate tipurile de par si scalp, disponibile si pe Allbeauty, magazin online de produse cosmetice la cele mai mici preturi, de la Nioxin Romania sunt alegerea perfecta indiferent de sezon. Fiecare produs vandut de firma romaneasca este imbogatit cu substante naturale si extracte, uleiuri speciale bio, vitaminele si mineralele contribuie la recapatarea stralucirii si a vigorii parului. Hidratarea firului de par este asigurata pe toata perioada folosirii noilor produse Nioxin Romania, parul este mai usor de pieptanat si de aranjat, cantitatea de substanta activa din sampoane sau tratamente pentru par este suficienta pentru rezolvarea problemelor intalnite la nivelul scalpului si al parului. Cu fiecare aplicare parul va devenit mai puternic, va creste elasticitatea, varfurile firelor de par vor fi mai rezistente si mai usor de aranjat, dupa fiecare spalare rezultatele vor fi vizibile si vor rezista in timp gratie substantelor de buna calitate din produsele selectionate. Gama de ingrijire si tratament propusa de Allbeauty cuprinde tot ce v-ar trebui pentru a avea parul impecabil si pentru a-l hrani de la radacina pana la varfuri.

Aplicarea produselor cosmetice cumparate de pe Allbeauty se realieaza pe parul ud, in timpul spalarii sau proaspat spalat, in functie de tipul de substanta activa pentru care optati, pentru tratament sau pentru ingrijire. In pagina fiecarui produs gasiti detalii despre toate ingredientele si beneficiile produsului, dar si despre tipul de par pentru care poate fi folosit sau problemele pe care le poate ameliora.