Unde gasesti apartamente mai ieftine cu finisaje si dotari moderne?

Cumparatorii de apartamente din ziua de astazi prefera sa investeasca intr-o locuinta noua decat sa cumpere una veche si sa o renoveze ulterior. Costurile renovarilor s-au marit in ultima perioada, materialele sunt din ce in ce mai scumpe, mana de lucru este si ea scumpa asa ca nu se merita investitia. Desi preturile sunt mai mari decat in cazul unor apartamente vechi oamenii se orienteaza spre apartamentele din blocuri noi baneasa, de pilda, pentru ca amplasarea este buna, accesul la metro sau la mijloace de transport in comun este usor si rapid.

In jur sunt magazine si unitati de invatamant, policlinici, spitale, spatii de joaca pentru copii sau spatii verzi, locuri de relaxare, baruri, terase, puburi, restaurante. In ansamblurile rezidentiale preturile pot fi ceva mai mici decat intr-un bloc nou care nu face parte din aceste structuri, dezvoltatorii construiesc intr-un ritm alert asa ca trebuie sa isi amortizeze rapid cheluielile, sunt dispusi sa negocieze si sa le ofere clientilor apartamente cu toate dotarile moderne in blocuri noi Baneasa. Aceste apartamente sunt avantajoase pentru ca sunt construite dupa planuri realizate de arhitecti cu experienta, materialele utilizate sunt de calitate si de cele mai multe ori straine, in interior sunt disponibile centrale termice, parchet, gresie, faianta, usi si ferestre termopan, apartamentele sunt izolate la exterior si chiar la interior, usile de la intrare sunt metalice.

De asemenea, vorbim de o compartimentare mai buna decat in cazul blocurilor comuniste, de spatiu locuibil mai mare disponibil si usor de amenajat. Apartamentele pot avea doua, trei sau patru camere, au o orientare perfecta pentru a avea lumina pe tot parcursul zilei si o panorama cat mai placuta in jur. Parcarile private, paza de la intrare, camerele de luat vederi din ansamblul rezidential, spatiile verzi si locurile speciale de joaca pentru copii, supermarketurile si terasele sau restaurantele, iata alte elemente importante pe care le puteti avea la dispozitie daca va ganditi la achizitionarea unor apartamente noi in ansambluri rezidentiale.

Pe langa toate acestea dezvoltatorii pot pune la dispozitia clientilor si modalitati diverse de design interior, firme specializate care pot personaliza fiecare locuinta pentru a avea un apartament exact asa cum ati visat.