De ce blocurile noi sunt mai avantajoase ?

Confort general sporit, TVA redus, concept actual de design, economie de energie, cheltuieli de intretinere limitate… iata numai cateva dintre atu-urile unui apartament intr-un bloc nou, pe care nu trebuie sa le neglijati.

Ansamblurile rezidentiale noi si numarul mare de blocuri noi Berceni respecta ultimele norme tehnice si de protectie a mediului, garantand siguranta, accesibilitatea persoanelor cu mobilitate redusa si repectul fata de mediu. In plus, in cazul in care peste ani va veti gandi sa revindeti  apartamentul achizitionat, faptul ca face parte dintr-un bloc sau un ansamblu rezidential nou ii va spori valoarea, reprezentand un avantaj substantial.

Atunci cand cumparam un apartament vechi, vom avea cel mai adesea si o serie de cheltuieli pentru eventuale renovari sau modificari. Instalatii vechi, o gresie sau faianta care nu ne place, un parchet deteriorat, o cada invechita – toate necesita cheltuieli suplimentare fata de pretul achizitionarii locuintei. Aceste cheltuieli sunt limitate la zero in cazul unui apartament nou in blocuri noi Berceni, pentru ca aici totul este nou si, in plus, exista si varianta contractarii apartamentului in stadiul de finisare, atunci cand va puteti alege personal finisajele dorite.

Un apartament nou ofera 100% confort termic. Cu alte cuvinte gata cu podelele reci iarna, gata cu umezeala si igrasia si gata cu curentul. Caldura este uniforma in fiecare camera si nu exista pierderi de caldura, asa cum se intampla uneori in cazul apartamentelor vechi. In perioada verii caldura de afara nu trece prin zidurile noi izolate, iar daca locuiti la ultimul etaj terasa noua nu va lasa sigur casa sa se incalzeasca, asa cum se intampla cu terasele blocurilor vechi.

Practice, confortabile si functionale, apartamentele noi ofera un cadru de viata modern si adaptat tendintelor actuale. Asta inseamna mai putin spatiu pierdut, holuri mai mici, volume optimizate, spatii de depozitare intregrate, bai amenajate, spatii exterioare largi. Organizarea spatiului poate raspunde unor exigente variate, dintre cele mai moderne: munca la domiciliu, spatii de joaca, spatii pentru dressing, etc.