Cum folosim aparatul Torser

Chiar daca poate va veti gandi ca este mult prea scump sau poate ca nu isi merita banii, sa stiti ca nimic din ceea ce ganditi asupra acestui dispozitiv de armonizare nu este mai gresit, deoarece investitia initiala va fi amortizata in timp relativ scurt, iar in cazul in care cautati Torser pret veti gasi cele mai bune oferte numai pe torser.eu, alaturi si de foarte multe informatii despre produs.

Cu siguranta ca sunteti uimit asupra acestui produs fiind un produs nou si a carui beneficii nu le cunoasteti, insa vom explica in continuare de ce este atat de important sa utilizati Torser si desigur sa vi-l achizitionati individual. Aparatul are puterea de a crea o sursa de protectie incredibila, asigurand ocrotire biologica a persoanei care il utilizeaza. Acest aparat este exceptional si de foarte mare folos persoanelor care traverseaza perioade nefaste, care au o stare generala negativa, ajutand la eliberarea de stari negative, aducand armonia si pacea in suflet cat si in minte, cu cei din jur si cu propria persoana. Acest dispozitiv poate sa fie astfel amplasat langa televizor, langa calculator, langa cuptorul cu microunde, pentru protectie, insa intotdeauna in pozitie orizontala, iar distanta sugerata este de aproximativ 10 cm, cel mult si cel putin 5 cm. De preferat este sa se aseze aparatul mereu intre om si dispozitivul electronic de care dorim sa fim feriti sau de care dorim sa ferim o anumita persoana. Numai in acest fel se va putea asigura o protectie biologica.

In cazul in care doriti sa faceti o comanda puteti sa intrati direct pe site si cand veti primi coletul veti achita la curier suma de 240 de euro calculata in lei la cursul zilei, BNR, in cazul in care doriti sa achitati in lei, iar daca aveti euro, veti plati numai 240, fara alte taxe aditionale.