Avantajele tricourilor polo

Exista foarte multe motive pentru care barbatii care inca nu au experimentat acest gen de tricou ar trebui sa incerce tinute cu tricouri polo. Unul dintre avantajele principale este acela ca un tricou polo poate fi purtat cu diferite tipuri de tinute, de la cele business pana la cele sport si chiar tinute destinate sporturilor cu motor, asa cum sunt cele produse de unul dintre cele mai celebre branduri de pe acest segment, grandprix-originals.ro.

Versatilitatea tricourilor polo este renumita, astfel incat cu greu poate cineva da gres atunci cand poarta o tinuta cu un astfel de tricou, indiferent ca este vorba despre o tinuta de birou, despre una casual, despre o tinuta sport sau chiar despre o tinuta casual elegant. Tricoul polo este varianta ideala de tricou pentru birou, in mod cert mai sofisticat decat tricoul simplu (fireste, daca nu lucrati la o banca chiar in front desk), atunci cand tinuta se doreste a fi relaxata dar totusi formala. Cu atat mai bine arata acest tip de tricou daca optati pentru varianta clasica de material pique (cel in care bumbacul este lucrat cu un mic model specific).

Cat priveste culoarea, tricourile polo sunt disponibile intr-o varietate foarte larga de culori, mai ales culori tari, care arata foarte bine asortate cu pantaloni in culori neutre, dar si non culori foarte usor de purtat cu jeans e exemplu. Sunt ideale pentru temperaturi foarte ridicate, mai ales daca optati pentru tricouri din bumbac 100%, fiind foarte usor de purtat si permitand ventilarea. Sa ne amintim ca in primul rand tricourile polo au fost create pentru sport, o activitate fizica intensa in care organismul are nevoie sa respire.

La capitolul pret, oferta este foarte variata, pornind de tricourile polo are unor branduri de lux renumite, dintre care Lacoste (primul proucator de tricouri polo) sau Ralph Lauren sunt cele mai populare si mai purtate, si pana la brandurile mass-market, cum sunt H&M sau Zara, la care oricine poate avea acces.