Unde gasesti bluze pentru barbati ieftine si bune? Iti spunem noi

Bluzele au ajuns pe rafturile magazinelor online si offline dupa decenii in care au stat departe de cumparatorii din diferite categorii sociale – la inceput nici nu se punea problema de bluze barbati ieftine pentru ca doar femeile erau vizate. Pana in secolul al XIX-lea, bluzele aveau o imagine destul de proasta, fiind niste haine de munca, care erau menite sa se murdareasca fara ca nimeni sa fie nemultumit.

Femeile din mediul rural, copilasii si chiar artistii din trupe le purtau si le tineau stranse pe trup cu o curea sau o funie. De abia din secolul al XIX-lea bluza a ajuns si la oras. Vreme de un secol, in Anglia, de exemplu, femeile din clasa muncitoare au folosit bluza tot pe post de imbracaminte „pentru la munca”. Cand bumbacul a devenit accesibil ca pret si usor de prelucrat gratie tehnologiei moderne, bluzele s-au diversificat, s-au infrumusetat cu fel de fel de modele si au ajuns intr-un final si pe rafturile de la hipermaket. Daca bluzele barbatesti nu prea sunt asa de apreciate de tineri sau persoane mature, femeile le adora si le asorteaza de minune cu o fusta si niste pantofi cocheti. ppt.ro comercializeaza bluze barbati ieftine alaturi de bluze pentru dama, din bumbac 100% sau sintetic.

Preturile foarte bune – de la 17.80 RON – si gama variata de modele, de imprimeuri si culori garanteaza o alegere corecta si adaptata nevoilor personale. Pentru aceia dintre dvs. care sunt mai conservatori, bluzele pentru barbati in dungi sunt numai bune in combinatie cu un blue-jeans de calitate. Marimile puse la dispozitie sunt foarte variate, de la S la L si pana la XXL sau 3XL, asa ca oricare dintre bluze barbati ieftine iti va veni la fix. De retinut ca se pot comanda fie individual, fie in sistem en-gros, in acest ultim caz reducerile fiind consistente in functie de cantitate si gama din care fac parte produsele comandate.