Fotoliile pentru masaj iti aduc salonul de masaj la tine acasa

Pentru terapie sau pentru relaxare, un fotoliu pentru masaj e potrivit pentru orice casa sau birou. Efectele pozitive asupra organismului, nervilor si vietii in general recomanda fotoliile pentru masaj ca alternative excelente pentru tratamente de lunga durata, non-invazive si cu o durata de functionare foarte mare. Gratie evolutiei spectaculoase a tehnologiei, acum oricine isi poate permite un tratament pe baza de masaj sau un masaj de relaxare chiar in intimitatea biroului sau camerei sale si asta datorita unui fotoliu pentru masaj.

Daca puneti pret pe calitate si pe preturile adaptate buzunarelor dvs., greu incercate de criza, atunci komoder.ro este cel mai bun magazin online de unde puteti lua un fotoliu pentru masaj de la branduri precum INADA, Panasonic, Sanyo, Humantouch, iRest. Modele sunt multe, asa ca in alegerea celui care vi se potriveste trebuie sa tineti cont de mai multi factori. Fotoliile mai ieftine dar cu tot ce v-ar trebui nu trebuie ignorate – calitatea nu inseamna neaparat un pret urias. Unele fotolii se potrivesc mai bine corpului uman, altele nu – toate fotoliile de pe komoder.ro sunt testate si sunt garantate din acest punct de vedere. Intensitatea masajului se situeaza pe un loc fruntas in alegere unui fotoliu pentru masaj. Pentru masaj mai puternic alegeti fotoliile pentru masaj care au role cu miscari puternice, special orientate si cu miscari controlate. Printre putinele fotolii care permit ajustarea intensitatii masajului cu ajutorul setarilor de pe telecomanda sunt cele japoneze, foarte cautate pe piata de profil. Presetarile si reglarea scaunului pentru masaj trebuie si ele luate in calcul.

Recomandarile echipei komoder.ro, unic importator INADA in Romania va pot ajuta sa alegeti mai usor fotoliul pentru masaj care raspunde cel mai bine exigentelor si dorintelor dvs. Fotoliile cumparate se livreaza gratuit, au garantie doi ani si post-garantie, au manuale de utilizare si exista posibilitatea de a alege ce culoare va este pe plac, la unele modele.