Lenjeria intima. Fapte uluitoare pe care trebuie sa le stii

Lenjeria intima prea stramta. Orice copil stie cat de neplacuta poate fi lenejeria intima care acopera organul genital si funduletul, mai ales daca sunt stramti si prost croiti. In majoritatea timpului, trasul chilotilor in sus e doar o joaca de copil, insa acest gest poate ucide si poate afecta testiculele.

Pe 21 decembrie 2013, un barbat de 58 de ani din Denver a fost ucis, cand, dupa o cearta cu fiul sau vitreg, acesta i-a tras chilotii peste fata, sufocandu-l. In 2007, doi frati gemeni, baietei, s-au gandit ca ar trebui sa inventeze niste lenjerie intima care sa nu mai fie atat de periculoasa. Asa au inventat „Rip Away 1000”, niste chiloti car aveau niste sigurante cu scai care nu se desprindeau oricat de mult ai fi tras de ei. Baietii au ajuns faimosi si au fost invitati chiar si in showul he The Ellen DeGeneres Show. Lenjerie intima comestibila.

In 1975, doi producatori din Chicago au format o echipa si au produs primii „Candy Pants”, prima lenjerie intima comestibila. A fost cam greu sa patenteze produsul lor dar au reusit intr-un final. Astazi, lenjeria intima comestibila se poarta numai pe la petrecerea burlacitelor, insa la jumatatea anilor 1970 lucrurile stateau diferit. In numai o luna vanzarile au ajuns sa depaseasca 150.000 de dolari americani. Stilul original al lenjeriei intime comestibile este unul al unei imbracaminti obisnuite din fel de fel de bomboane legate intre ele. Desi nu prea iti vine sa mananci dupa ce vezi un slip, sa spunem, pe zona intima a unei domnisoare, daca situatia o cere si domnisoarei ii face placere, mancatul lenjeriei intime poate fi chiar foarte excitant.