Lenjeria intima. Fapte uluitoare pe care trebuie sa le stii

Chiloti pentru caini, de dragul stiintei. Prin anii 1990, Universitatea din Cairo a analizat cum afecteaza lenjeria intima barbateasca producatia de sperma. Pentru a testa teoria lor, au folosit trei grupe de catelusi: unii nu aveau chilotei, altii aveau chilotei din bumbac, iar altii aveau chilotei sintetici.

Experimentul a durat trei ani. Primele 24 de luni au fost cruciale: cainii purtau chilotii si li se testa calitatea spermei. Cei care aveau chiloti din sintetic aveau mai putini spermatozoizi in sperma ejaculata in momentul orgasmului, in timp ce urecheatii care purtau chiloti de bumbac nu aveau probleme cu numarul lor. Urmatoarele 12 luni au fost lasati fara chiloti, sperma si-a revenit, insa doi dintre ei nu prea erau in regula cu materialul seminal. Polyesterul genereaza o electricitate ciudata si periculoasa pentru testicule, asa ca aveti grija, domnilor, cand alegeti lenjerie intima sa fie neaparat din bumbac, chiar si slipi din bumbac. Lenjerie intima second-hand. Aproape toti oamenii nu prea le surade ideea sa poate chiloti sau maieuri de la altii. Insa in unele zone de pe glob unde igiena si saracia sunt mana in mana, lucrurile se schimba. In Zimbabwe, importul de lenjerie intima purtata era o realitate comuna asa ca guvernul a interzis importul in decembrie 2011. In alte zone ale lumii, unde lumea e si mai ciudata in gandire, domnisoarele au facut bani buni din vanzarea de chilotei murdari.

In 1990, un automat japonez a vandut clientilor chilotei purtati de scolarite, asta poate pentru fanteziile sexuale bolnave ale domnilor in care urla testosteronul. In America, o tanara a vandut lenjerie intima folosita, murdara si tampoane si prezervative folosite, punand in pericol viata adolescentilor care cumparau porcariile pentru cateva zeci de dolari.