Dieta cu Seminte in 1 kg, foarte importanta pentru echilibrarea organismului

Va simtiti din ce in ce mai rau si nu mai aveti energia de acum cativa ani? Ati incercat o schimbare de dieta si nu ati reusit? Cel mai bine este sa includeti in alimentatie Seminte in 1 kg, un produs 100% natural, foarte economic si sanatos, deosebit de bun pentru orice tip de organism, tanar sau batran.

Din vremuri stravechi, inul a fost o sursa principala de acid alfalinoleic, care face parte dintre acizii grasi Omega 3, foarte buni pentru colesterol, ficat, sistem circulator, sistem digestiv, inima, fiere, rinichi. De ce sunt asa de bune seminte in 1 kg? In primul rand pentru ca nu vei mai fi constipat niciodata daca le incluzi in alimentatia zilnica. Ele au fibre multe, au efecte laxative eficiente, toxinele dispar imediat din organism si eliminarea lor e mai usoara. O lingurita de seminte de in macinate pe stomacul gol, zilnic, dimineata poate sa vindece o constipatie rebela fara sa ai nevoie de medicamente sau tratamente invazive din exterior.

Cum am mentionat si mai inainte, Seminte in 1 kg au o substata ce face parte din clasa de acizi grasi Omega 3, ceea ce inseamna ca trigliceridele se pastreaza la valori normale, colesterolul rau scade, ajuta inima sa bata corect, intareste arterele si previne trombii aparuti in vasele de sange. Durerile de cap si cele menstruale scad ca intensitate dupa administrarea de seminte de in, calculii biliari sunt eliminati-fierea va merge mai bine-, dar elimina si obseala sau insomnia si stresul puternic. Pentru ca au multe fibre, semintele de in sunt recomandate si celor care sufera de sindromul colonului iritabil, celor obezi-ard grasimile si reduc pofta de mancare, scad din calorii. Foarte important de mentionat ca aceste seminte in 1 kg are actiune puternica impotriva celulelor canceroase si nu permite instalarea cancerului de colon si prostata, scaderea densitatii osoase si tin in limite normale zaharul din sange-sistemul imunitar are si el de castigat de pe urma administrarii de seminte de in pentru ca reuseste sa lupte mai eficient cu orice boala si microb.

La toate acestea se adauga si beneficiile aduse de vitamine, minerale si fitochimicale sau magneziu si mangan. Alte afectiuni care pot fi tratate prin administrarea de seminte de in: Parkinson, artrita, hemoroizi, uscaciunea ochilor si infertilitatea feminina.