De ce sa alegi un televizor LED Samsung si nu unul no name?

Apetitul romanilor pentru cumparaturi nu poate fi intrecut de nimeni. Desi nu stam prea bine cu banii ne place sa ne cumparam electronice de tot felul si sa ne facem viata mai usoara cu electrocasnice de calitate, la preturi cat mai bune. In topul cumparaturilor se afla televizoarele, unele dintre articolele cele mai apreciate de clienti din categoria TV, electronice & foto.

Pe piata sunt acum multe modele de televizoare performante, unele chiar cu 3D, cu sau fara ochelari, diagonale bune si rezolutii de invidiat, asa ca fiecare isi alege ce isi doreste. La capitolul performanta nimeni nu poate intrece un tv led samsung. De ce? Spre deosebire de televizoarele de la brandurile no name care contin piese chinezesti probabil sau sunt fabricate fara a se pune accentul pe calitate, modelele de la Samsung au doar piese una si una, au rezolutii mari, fidelitate mare de redare a culorilor, functii speciale si un sistem integrat modern de gestionare a afisarii in functie de lumina ambientala. Garantia oferita de Samsung este mai mare si poate fi extinsa, piesele de schimb se gasesc mai usor decat in cazul unui tv no name, service-urile autorizate sunt in mai toate marile orase, iar repararea se face doar de catre personal autorizat Samsung, asa ca va rezista mai mult timp.

Unele tipuri de tv Samsung au tuner DVB-T si DVB-C, functii audio DTS Studio Sound si DTS Premium Sound 5.1, control automat al volumului si Dolby Digital Pulse. Rezolutiile ajung pana la 1920x1080 pixeli, calitatea imaginii e HD sau Full HD, sunt dotate cu Mega DCR, Film Mode, Natural Mode Support si Clear Motion Rate 100, pentru imagini in miscare redate cu o fidelitate foarte mare, fara a obosi ochiul. La capitolul conectivitate, daca alegeti marca Samsung veti avea orice fel de port si de tip de mufa aveti nevoie, de la HDMI si USB 2.0, la composite si Scart sau iesire audio digitala. Pentru cei care cauta ceva mai deosebit puteti alege tv-uri cu Digital Clean View, ConnectShare HDD, Channel List USB-Clone sau Game Mode si Teletext.