Utilizarea sacilor de vidat

Cu totii ne dorim sa avem o casa ingrijita, curata, organizata. Pentru asta e nevoie de ceva munca de intretinere, de timp si mai ales de spatiu de desfasurare. Daca te numeri printre cei norocosi si ai deja un “dressing room”, atunci mare parte din grijile tale sunt deja rezolvate. Ai spatiul necesar, asa ca nu trebuie foarte mult sa te chinui sa iti faci loc pentru hainele de iarna, atunci cand anotimpul rece se incheie si trebuie sa scoti hainele de vara de la “naftalina”, si invers cand vara se incheie si tu vrei sa cauti geaca cea mai calduroasa sau paltonul preferat.

Cu un dressing generos esti destul de “aranjat”, la propriu si la figurat. Ce te faci daca nu beneficiezi de acest spatiu, ci doar de clasicul sifonier si poate, de cateva dulapioare in plus? Pentru mine devine din ce in ce mai solicitanta trecerea, de la un anotimp la altul, intrucat atunci ma straduiesc cel mai tare sa organizez si inghesui pe unde mai pot, hainele de vara, care au crescut in volum, pentru ca noi achizitii au fost facute si sa imi fac loc pentru cele de iarna, pentru ca suntem deja in luna noiembrie. Am descoperit recent un produs ce imi va revolutiona modul de organizare a hainelo: saci vidat. Da, sacii de vidat sunt mai mult decat par a fi la prima vedere, un plastic si atat. Ce ii face asa de utili? Pai, ar fi faptul ca pot reduce volumul hainelor cu pana la 70 %, creand spatiu pentru restul hainelor ce urmeaza a fi depozitate. In acest fel munca ta devine mai usoara, economisesti spatiu, timp, organizezi totul intr-un mod mai eficient.

Poti vedea unde este un anumit obiect vestimentar, fara sa fie nevoie sa scotocesti prin tot sifonierul dupa el, fara sa faci din nou dezordine si fara sa mai pierzi timp pretios, pe care il poti folosi altfel. Asa ca, adauga pe lista ta de cumparaturi, saci vidat.