Nu esti multumit de forma urechilor tale? Apeleaza la otoplastie si vei avea urechi perfecte

Mama natura incearca sa ne ofere fiecaruia ce are mai bun si sa construiasca niste trasaturi cat se poate de estetice. Cu toate astea se intampla de multe ori sa existe oameni care nu sunt multumiti de aspectul lor.. Acest lucru le afecteaza in primul rand viata sociala, increderea de sine, relationarile si capacitatea de raspuns la anumiti stimuli externi prin excelenta sociali. Cea mai expusa zona din corpul uman ramane fata, un fel de interfata pe care o scoatem la inaintare ori de cate ori vrem sa obtinem un anumit lucru sau ne dorit sa legam o relatie cu cineva. De la forma fetei pana la expresiile faciale, toate ne ajuta sa ne impunem in societate si sa ne afirmam propria individualitate.

Printre cele mai frecvente probleme care apar la nivelul fetei si tin de estetica se numara urechile prea mari sau prea mici, nasul usor deformat sau pozitionarea gresita a oaselor faciale. Corectarea urechilor externe proeminente sau mari se poate realiza prin intermediul unei operatii numita otoplastie, care se poate face si la adulti, si la copiii cu varste intre 4 si 14 ani. Aceste limite de varsta sunt impuse de modul in care se dezvolta urechea, intrucat ea ajunge la dimensiunile finale pe la 4 sau 6 ani. In afara de marime, urechea poate sa mai aiba si alte defecte precum partea superioara pliata, gata sa cada peste fata, urechea externa este foarte mica, pliurile urechii sunt sterse. Nici lobii nu scapa de imperfectiuni, ei pot fi lungi, scurti, zimtati, cu o estetica destul de respingatoare. In toate aceste cazuri se recurge la otoplastie, o operatie simpla care poate corecta si defectele congenitale, si pe cele legate de reconstruirea urechii externe mai ales dupa un traumatism sever. In medie operatia nu implica riscuri multe, dureaza pana la 3 ore, cartilajul e modelat prin intermediul inciziilor si suturilor.

Pentru a nu exista probleme in timpul operatiei, copiii sunt anesteziati general, adultii primesc anestezie logala si sedative. Daca v-ati decis sa recurgeti la acet tip de operatie gasiti servicii de calitate si informatii suplimentare pe operatii-estetice.com, locul in care raportul calitate pret servicii prestate este cel mai bun.