Recuzita speciala pentru foto la evenimente cu staif

Fotografiile de la nunta sunt o ocazie perfecta atat pentru a avea acasa un album perfect de amintiri din ziua nuntii, nu numai cu momentele speciale dar si cu toti invitatii dragi care v-au fost alaturi. Insa sunt de asemenea si ocazia perfecta pentru a le oferi acestora dupa nunta o amintire de la nunta voastra.

Fie ca ati optat pentru o nunta clasica, care poate parea mai formala si unde oaspetilor nu le este la indemana sa se „dezlantuie”, fie ca ati optat pentru un eveniment casual, mai relaxat, unde invitatii renunta la cravata si se simt in elementul lor, pozele vor maca fiecare moment al serii. Iata de ce este cazul sa dati o importanta aparte acestui aspect, de la alegerea fotografului si pana la alegerea props-urilor pentru foto. In afara de fotograful care va fi mereu pe faza sa prinda momentele cele mai importante si mai inedite cu invitatii dar si portrete de efect ale acestora, ar fi bine sa va ganditi la amplasarea undeva in zona iesirii a unui loc special pentru poze. Aici invitatii ar putea gasi cateva articole petrecere speciale, recuzita pentru fotografie pe care o pot folosi pentru a-si face chiar singuri selfie-uri sau poze de grup. Puteti pune la dispozitia invitatilor masti, evantaie, baloane, mustati, papioane, rame mari si cat mai haioase de ochelari, jobenuri si palarii, rame foto vintage, peruci, mese colorate, baghete magice si lista poate continua cu orice vi se pare interesant si orice credeti ca ar stimula pofta de distractie a invitatilor. Veti avea cu siguranta un album real al zonei de distractie de la propria nunta, dincolo de pozele oficiale si veti sti ca oamenii s-au simtiti bine.

Acest tip de colt special amenajat pentru poze si selfie-uri de efect poate fi folosit si la botezuri dar si la orice alt tip de petrecere, fie ca este vorba despre petreceri pentru adulti sau petreceri pentru copii si va fi cu siguranta un punct de atractie pentru toti invitatii.