Curatare rapida a oricaror suprafete si a mizeriei doar cu sablarea cu gheata carbonica

Cel mai modern proces de curatare folosit in toate industriile importante este sablarea cu gheata carbonica. La sablarea cu gheata carbonica se foloseste dioxid de carbon solid, sub forma de granule. Pe langa curatarea, se poate decontamina cu gheata carbonica, mediul nu sufera, nu sunt distruse materialele si nici nu sufera schimbari ale structurii. De ce e gheata carbonica asa de eficienta? Pentru ca are o temperatura foarte scazuta, -79 de grade Celsius, care determina intarirea si spargerea rapida a oricarui tip de mizerie acumulata pe suprafata, si pentru ca poate trece de la stare solida la cea gazoasa prin extinerea volumului de pana la 700 de ori.

Orice firma sablare cu gheata carbonica se foloseste de transformarea ghetii carbonice in particule mici si le proiecteaza cu viteza supersonica pentru a curata rapid si eficient suprafetele foarte murdare. Sablarea cu gheata carbonica este necoroziva si neabraziva, este mult mai buna decat orice metoda traditionala si poate fi aplicata rapid de firma sablare cu gheta carbonica, cum e si vulpeapamatuf.ro, care are in spate echipa ROVENT, o firma cu experienta imensa pe piata si cei mai buni oameni din domeniu. Intre curatarea cu apa sau cu nisip si saruri, care pot dauna suprafetelor si rezultatele nu sunt asa de bune, sablarea cu gheata carbonica este ideala pentru curatarea si indepartarea graffiti, curatarea fatadelor si cladirilor. Cum actioneaza gheata carbonica? In prima faza toate particulele pulverizate ajung suprafata de curatat cu viteza foarte mare, determinand disparitia oricarei urme de murdarie superficiala. A doua etapa tine de socul termic care intervine cand particulele foarte reci iau contact cu suprafata de curata, determinand microfisuri in stratul de contaminare. Nu in ultimul rand, presiunea gazului si volumul sau urias determina delaminarea contaminantului si disparitia mizeriei de pe orice suprafata. Prin apelarea la firma sablare cu gheata carbonica veti face curatenie mai rapid, mai ieftin, masinile din fabrici nu necesita demontare, nici chiar dezasamblare, productia mergand mai departe, fara opriri semnificativce.

In plus, daca exista urme de murdarie care se lipesc sau sunt elastice, ele vor fi sterse imediat, fara sa existe resturi ale agentilor de curatare, uzura substratului nu exista, iar sablarea cu gheata carbonica e o metoda de curatare uscata, fara a exista pericolul conducerii curentului electric sau electrocutarii. Daca veti apela in timpul acestei luni la Rovent si vulpeapamatuf.ro veti putea beneficia si de o oferta unica de doar 7 lei pe mp pentru serviciile de curatenie dupa constructor.