Cauti o mobila dormitor care sa ofere confort maxim si cu design placut?

Astazi, din cauza vremurilor din ce in ce mai grele pe care le traim, majoritatea timpului ni-l petrecem la locul de munca, incercand sa ne indeplinim sarcinile de serviciu cat mai bine cu putinta. Seara, cand ajungem acasa, ne dorim sa ne intindem intr-un pat relaxant si sa ne asezam hainele intr-un dulap elegant, aruncand telefonul si cheile pe noptiera dintr-un lemn de calitate si o culoare foarte placuta.

E un confort minim pe care orice si-l doreste in ceea ce priveste mobila dormitor. In afara de confort, mobila pentru dormitor trebuie sa fie si usor de intretinut si sa ocupe spatiul in care este amplasata cat se poate de bine si de eficient. De preferat este sa se achizitioneze mobila dormitor la comanda pentru a se masura exact spatiul disponibil si a se alege cromatica care se asorteaza cel mai bine cu peretii si cu restul mobilei din celelalte camere. La Arta Mobilei, magazinul online cu cele mai mici preturi la mobila de comanda si livrarea cea mai rapida, puteti gasi oricand cele mai bune modele de mobila dormitor la comanda, paturi si noptiere, dulapuri cu usi simple si usi glisante. Daca nu va plac cele prezentate pe site, puteti alege sa personalizati mobila exact asa cum doriti, si ca accesorii, si ca finisaje sau cromatica. Arta Mobilei va poate pune la dispozitie mobila dormitor adulti in culori alb-negru, constrast puternic, sau in culori mai blande, cu design clasic sau modern si finisaje de cea mai buna calitate.

Pentru copii sau tineri se pot comanda piese de mobilier pentru dormitor cu imprimeuri si design deosebit-de exemplu, paturi sub forma de masina de curse sau in culori vii, in functie de sexul copilului, birouri, masute, scaune etc. Mobila este din pal melaminat, MDF partial, glisierele fgv sunt italiene iar sistemul de glisare usi e Pkm si Sgm. Daca se doreste, se pot monta si amortizoare la usile de la dulapuri pentru a nu se produce zgomot la inchidere.