Cum sa nu ne pacalim cand cumparam apartamente cu 4 camere in Herastrau?

Bucuria mutarii in casa noua poate fi zadarnicita de descoperirea unor lucruri mai putin placute pe care nu le-ati observat la prima vedere, asa ca ar trebui sa fiti foarte atenti inainte de a bate palma cu proprietarul. Sunt cateva intrebari pe care ar trebui sa le aveti in minte cand va decideti sa cumparati un apartament cu 4 camere in Herastrau.

In prima faza, intrebati care este anul constructiei si vedeti clar pe actele casei de cand dateaza locuinta. Locuintele care au fost ridicate inainte de 1992 pot sa se prabuseasca sau sa fie avariate puternic in caz de cutremur, mai ales cele care au trecut cu greu peste cutremurul din 1977. Cele mai nesigure sunt cu siguranta cele de dinainte de 1982, care nu au o structura a peretilor solida si nu au nici materiale suficient de rezistente sa faca fata unor socuri puternice, asa ca trebuie evitate indiferent cat de bun e pretul.

A doua intrebare pe care ar trebui sa vi-o puneti este legata de compartimentarea apartamentului cu 4 camere, daca s-a modificat si cum s-a modificat. Daca in cadastru nu apar modificarile, banca nu va permite cumpararea prin credit si achizitia va fi ratata. In plus, costurile sunt foarte mari pentru refacerea cadastrului si poate modificarea compartimentarilor gresite, asa ca nu va ganditi sa luati asa ceva.

Alt lucru important tine de datoriile de pe scara si cati locatari mai sunt bransati la sistemul de termoficare. De ce sunt importante datoriile altora? Pentru ca se poate opri furnizarea apei sau caldurii daca multi indivizi nu au mai platit intretinerea si administratia nu mai are cu ce sa isi achite datoriile catre furnizori. De luat in serios este si modul in care arata fatada unui apartament cu 4 camere Herastrau, cat de bine intretinuta este, daca exista nevoia de reparatii, la fel si starea instalatiilor, daca au existat renovari pe interior.

Trebuie avuta mare atentie la calitatea finisajelor, instalatiilor de lumina si de apa si la vechimea lor. pentru a evita orice astfel de problema puteti apela cu incredere la Cezar Estates, agentie imobiliara care are ca principal obiectiv tranzactii imobiliare din zona Herastrau.