Site-urile cu locuri de munca Bucuresti, mana cereasca pentru angajati si angajatori

Revolutia pe care a produs-o introducerea internetului si popularitatea lui in cadrul afacerilor a fost de fapt legata de descentralizarea informatiei, de difuzarea ei rapida si targetata, in timp real, fara costuri prea mari si cu o rata de succes uriasa. Daca inainte gaseam locuri de munca Bucuresti la rubrica de mica publicitate din ziare sau in revistele cu anunturi specializate, acum recrutarea online a daramat aceasta suprematie si a permis oricarui angajator sa isi posteze toate locurile de munca disponibile in firma sau companie doar cu cateva click-uri.

Angajatii nu mai cheltuiesc bani pentru a ajunge sa se afle pe lista angajatilor, CV-urile se depun gratuit si in numar foarte mare, simultan la mai multi angajatori. Pe de alta parte, se pot consulta mai multe oferte simultan, exista foarte multe site-uri de recrutare online, se pot filtra rezultatele, se pot gasi rapid doar locuri de munca Bucuresti care se potrivesc candidatilor, se pot face autoevaluari online inainte de aplicare, multi angajatori ofera si un interviu online care va poate spune cate ceva despre job-ul la care urmeaza sa aplicati. Dupa aplicare, feed-back-ul angajatorului este rapid, CV-urile ajung repede la firmele care ar putea fi interesate de capacitatile si abilitatile dvs. In plus, candidatii se pot documenta temeinic despre ofertele pe care le au in fata, CV-urile se pot intocmi online fara prea mari batai de cap, in sabloane standardizate, iar candidatii dezorientati pot cere consultanta sau pot citi rubricile de consultanta din partea celor de la resurse umane.

Angajatorii nu mai platesc asa de mult pentru serviciile specializate de la anumite site-uri de recrutare online, spatiile in care se pot prezenta ofertele locuri de munca Bucuresti sunt aproape nelimitate, nu exista limita de caractere ca in ziare, anunturile postate pe site-uri pot fi modificate rapid, targetarea publicului tinta este mult mai eficienta, stabilierea nisei nu mai ia asa de mult timp. Si procesul de selectie e mai usor, pentru ca se pot aplica din start filtre si criterii standard pentru a nu se selecta prea multe CV-uri irelevante pentru locurile de munca, orice informatii suplimentare putand fi acordate candidatilor imediat, pentru a nu-i pierde pe cei care sunt cu adevarat potriviti pentru postul vizat.