Cercei placati cu aur - un cadou perfect pentru ea

Vine ziua ei si nu prea stii ce sa ii cumperi? Te gandesti ca buchetul de flori sau un inel ar fi prea banale? Solutia cea mai buna ca sa iesi din aceasta dilema este sa ii cumperi o pereche de cercei placati cu aur. Sunt mai ieftini decat cei din aur, arata aproape la fel, sunt simplu de purtat, usor de curatat si intretinut. In plus, nu se uzeaza rapid, materialul pe care se face placare rezista mai bine la trecerea timpului si la uzura mecanica.

Din perspectiva ei, o pereche de cercei placati cu aur sunt la fel de deosebiti si de buni ca si una de cercei din aur sau argint, pentru ca deosebirea se poate face doar de catre un bijutier, asortarea cu hainele se face foarte simplu, nu sunt probleme la fixarea de ureche si merg purtati la orice eveniment de seara sau de zi. Alaturi de un inel bine ales, cerceii de acest tip pot sa faca furori la o nunta sau la un botez si pot sa scoata in evidenta chipul domnisoarei mai ceva ca niste bijuterii din aur sau argint.

Totusi, ai grija cand ii cumperi si de unde ii ei. Evita sa cumperi de la tarabe, verifica la un bijutier de incredere ce tip de placare cu aur s-a facut, daca s-a facut corect, daca sunt noi si daca sunt urme de purtare anterioara. Refuza orice bijuterie de tip cercei placati cu aur daca magazinul respectiv nu ofera si garantie, dar si daca observi orice zgarieturi. Dupa ce ai cumparat bijuteria si ai ambalat-o frumos, de preferat intr-o cutie speciala, cartonata, nu trebuie sa o pui in locuri unde te-ai putea aseza pe cutie sau ai putea darama-o, asta pentru ca stratul de aur aplicat la placare se poate deteriora sub o presiune prea mare.