Viata cotidiana mai usoara cu Super Rhodiola Extract

Daca ar fi sa gasim un singur cuvant care sa inglobeze starile prin care trece organismul uman in fiecare zi, de la primele ore ale diminetii, pana seara cand intr-un final ne permitem o perioada de ragaz si relaxare, acesta ar fi „stres”. Zi de zi, in fiecare minut, suntem intr-o lupta permanenta cu timpul, in incercarea de a duce la bun sfarsit diverse task-uri, fie in viata profesionala, fie in viata de familie, in diferite roluri, cel de angajat, cel de parinte, de sot sau iubit, cel de fiu sau fiica, cel de prieten etc.

Fiecare zi este un challenge pe care organismul il resimte ca atare si care il afecteaza. Insa, a trai fara stres psihic ar insemna in acest moment, asa cum este ritmul vietii obisnuite, a ne izola undeva departe de lume, a renunta la job-uri banoase sau cel putin care ne asigura subzistenta, a renunta la a mai fi parte din socialul imediat si la a trai o viata paralela, fara a tine cont de material, si rezumandu-ne doar la spiritual. O liniste pentru minte ar insemna liniste pentru intreg organismul si sansa de a functiona la parametri optimi. Si cu toate aceste retragerea din fata stresului nu este posibila pentru o persona care este, ca vrea sau nu, angrenata in social.

Si atunci nu ramane decat sa adaptam organismul la stresul psihic, facandu-l mai rezistent in fata acestuia. Iar un sprijin extraordinar pentru organismul uman in acest sens este Super Rhodiola Extract.
Super Rhodiola Extract sunt acele capsule care confera organismului o capacitate mai mare de adaptare la stresul psihic cu care se confrunta in fiecare moment. In egala masura face organismul sa se adapteze mai repede si stresului metabolic.

Capsulele sunt obtinute din extractul de Rhodiola Rosea, numita si „radacina de aur”, o planta considerata sacra si care se pare ca este folosita in medicina de peste 2000 de ani, inca din anul 77 I.H. Inca de atunci se credea ca ar stimula abilitatea cognitiva, dar si longevitatea, vigoarea si potenta sexuala.

Astazi este ideala si folosita cu rezultate foarte bune in cazul unor probleme de adaptare la stres psihic, cum ar fi capacitatea scazuta de concentrare si memorare si tulburari emotionale. Super Rhodiola Extract imbunatateste functiile sistemului nervos, mentine nivelul serotoninei si dopaminei, doi neurotransmitatori implicati in capacitatea de concentrare, memorie, placere, dispozitie, etc. Trebuie mentionat ca Rhodiola Rosea a fost folosita mult timp ca o alternativa la antidepresive, fireste in doze recomandate de specialisti, si poate fi luata in considerare ca un tratament foarte benefic chiar si celor care sufera de ADHD.

Iar in ceea ce priveste adaptarea la stresul metabolic, tabletele de Super Rhodiola lupta impotriva fluctuatiilor glicemiei, colesterolului, tensiunii arteriale, reducerii masei musculare si osoase, a disfunctiilor hormonale si creste puterea de aparare a organismului.

Administrarea tabletelor cu Rhodiola va aduce in plus un boost de energie si vitalitate, iar explicatia ar fi aceea ca sporeste capacitatea celulelor rosii din organism de a transporta oxigen, ceea ce se traduce prin mai multa energie si mai ales prin a reactiona cu mai mult calm in situatii de stres.