Asteptarea autobuzului este de acum mult mai placuta intr-o statie de autobuz moderna

Stiti foarte bine cat de neplacut este sa astepti autobuzul intr-o statie unde te bate vantul si ploaia pentru ca nu ai unde sa te adapostesti. Infiderent ca e vara sau iarna, confortul trebuie sa fie principala preocupare a celor care se ocupa de amenajarea si adminstrarea statiilor de asteptare.

EcoPractic, magazin online cu o varietate de produse utile pentru un mediu mai curat, transport si depozitare in siguranta, propune autoritatilor locale si celor care se ocupa de statii variante de statie de autobuz construite sub forma unor adaposturi in care oamenii pot sta in conditii decente pana cand vine autobuzul. Statiile de autobuz moderne au stalpi din otel zincat, se monteaza rapid si usor, se intretin foarte simplu, pot oferi si spatiu publicitar pentru diverse companii, toate modelele au si acoperis din profile de aluminiu pentru a-i feri pe calatori de intemperii.

Razele UV nu vor patrunde prin acoperis pentru ca acesta a fost tratat pentru a oferi un confort sporit celor care se folosesc de respectivul adapost. Pentru o protectie sporita in caz de ninsoare sau ploaie puternica acoperisul de la statie de autobuz are si streasina din aluminiu, peretii laterali sunt din sticla securizata, se inlocuieste rapid daca se deterioreaza pentru ca e fixata cu o serie de cleme de aluminiu. La nivel cromatic se poate aplica orice culoare si nuanta, in functie de cea a operatorului local. Statiile de autobuz sunt livrate rapid, au manuale de utilizare si montare, sunt foarte rezistente, rezista si la socuri mecanice, adapostesc un numar mare de oameni, au o estetica foarte placuta si se pot monta oriunde in oras, fiind compacte si cu sisteme de fixare mobile.

Orasele vor arata astfel mai frumos, calatorii vor sta in siguranta pana vine autobuzul, nu vor mai resimti atat de acut efectele intemperiilor, vor fi la adapost mereu si vor putea chiar sa stea pe o banca daca acestea sunt amplasate in interior.