Ce tip de toalete ecologice sa comanzi in spatiul public

In domeniul privat cat si in domeniul public, cand vine vorba de colectivitate, trebuie sa luam in calcul si nevoile fiziologice ale oamenilor, mai ales daca mediul respectiv este unul intens populat. De exemplu, parcurile, cel putin pe timp de vara trebuie sa aiba in mod obligatoriu macar un wc ecologic, in functie de marimea parcului, care sa fie intretinut si igienizat pe masura. Iar daca vorbim de parcuri aici problemele se complica deja si mai mult deoarece in parcuri merg copii si acestia au nevoie de o igiena pe masura.

Prin urmare ideal ar fi ca pentru cei mici, parcurile sa aiba in dotare un wc ecologic special, deci pentru nevoile si caracteristicle lor. Pe de alta arte, in parcurile si domeniile publice, spatiile intens populate, ideal ar fi sa avem la dispozitie toalete racordabile, care sa nu colecteze intr-un bazin, ci sa mentina o iginea optima. Toaletele ecologice racordabile reprezintat acel tip de toalete ecologice, care necesita racordarea la reteaua de apa si la reteaua de canalizare, fie aceasta o fosa septica deci statie de epurare oricat de mca ar fi ea sau reteaua publica. Ideal este ca acest tip de wc ecologic sa fie prezent in toate spatiile publice intens populate si sa nu mai fim nevoiti sa adulmecam mirosurile atat de puternice din toaletele ecologice vidanjabile. Tot in aceste spatii, trebuie sa luam seama ca e nevoie si de toalete ecologice pentru persoane cu dizabilitati.

Acestea sunt toalete ecologice doar ca sunt special cocepute pentru persoane cu dizabilitati / handicap si ele pot fi de doua feluri: toalete ecologice pentru persoane cu dizabilitati sau cu handicap vidanjabile sau racordabile. In ambele cazuri, dotarile standard ale acestor toalete ecologice, sunt identice cu cele ale toaletelor ecologice vidanjabile sau racordabile. Diferenta este ca ele sunt adaptate nevoilor persoanelor care le utilizeaza. Deci achizitiile de wc ecologic in spatiul public trebuie facute in functie de nevoi si nu in functie de buget.