Termopane perfect functionale pentru mai mult timp

Oricat de bune ar fi geamurile termopan cu timpul veti incepe sa aveti diverse probleme cu ele. De la condens prea mare la aparitia unor zone unde garniturile nu mai fac fata si etanseitatea nu mai este cea dorita, toate aceste defectiuni pot sa va afecteze confortul din locuinta si pot creste costurile de intretinere. Una dintre cele mai comune defectiuni care apare la termopane dupao perioada relativ scurta de timp are in prim-plan garnitura etansare termopan.

Cum iti dai seama ca e ceva in neregula cu ea? E suficient sa te apropii de geamul inchis etans si sa vezi ca e totusi curent. Aceasta garnitura nu permite curentilor de aer sa circule prin ferestre, izolarea fonica este perfecta, insa pe masura ce imbatraneste si isi schimba proprietatile, Garnitura Etansare Termopan nu va mai este de niciun folos. Ea este prezenta in locul de contact dintre toc si cercevea, este fabricata din cauciuc sintetic, are un lubrifiant special care o ajuta sa nu se „usuce”. Cu timpul lubrifiantul dispare de la stergeri succesive si folosirea de substante care pot dizolva acest strat protector. Pe masura ce timpul trece garnitura se taseaza si nu isi mai face treaba, se macina, asa ca aveti nevoie de inlocuirea ei de catre o echipa de profesionisti. Cu cat asteptati mai mult si evitati inlocuirea, cu atat riscati sa stricati sistemele de etanseizare si inchidere, geamurile nu vor mai izola nici termic, nici fonic. De reparat singuri nu aveti cum sa o reparati si nici nu aveti cum sa evitati deterioarea ei-o astfel de garnitura dureaza cam doi ani, trei ani.

Specialistii de la firma de reparatii termopane pot schimba rapid garnitura, pot verifica si restul elementelor de imbinare, evitati astfel sa mai patrunda apa de la ploaie in tocul ferestrei si nu veti mai auzi asa de tare zgomotele de afara. Primiti garantie pentru lucrarile executate, se pot remedia si alte probleme adiacente astfel incat dvs. sa va puteti bucura in continuare de calitatea termopanelor montate.