Lantul trofic

Orice persoana friguroasa trebuie sa isi asigure pe durata odihnei, temperatura optima propriului organism prin pilote moderne, pufoase si calduroase.

Intotdeauna este o solutie fericita cand natura iti ofera prin simplitatea ei acele pilote naturale. Reprezentante de seama ale „lantului trofic”, acestea sunt legatura trainica intre diminetile odihnite si jungla zilnica a vietii. Lucrurile absente sau abstracte tind sa devina palpabile si intelese cand organismul nostru are puterea de a simti energia si a se revitaliza. Ca o promisiune plenara a unei nopti depline, esentiale pentru un somn sanatos, atingerea unei pilote din puf de gasca este o alintare a simturilor adormite de prea multe intrebari si incordari.

„Lantul trofic”, dupa cum am denumit aceasta minunata imbinare dintre natura, jungla umana si confort este cel ce detine diferitele nise ale umanitatii. Iubirea este una dintre ele si este cea care electrizeaza omul, iar cand frigul bate in geam pilota ofera protectia acesteia.

Radu Beligan la cei peste 90 de ani ai sai are urmatoarea teorie:” Longevitatea se datorează actului iubirii. Suntem născuţi pe lume pentru a iubi. Orice. Nu-ţi impun să joci, să iubeşti ce iubesc eu, ci să iubeşti ce iubeşti dumneata, dar să iubeşti cu adevărat. Cred că ăsta e marele mister: iubirea. Dacă oamenii ar putea să-şi însuşească asta, lumea ar fi o bucurie. Iubirea nu poate fi adulmecata in acest lant trofic ci doar simtita. Ea este cu atat mai bine protejata cu cat firea umana care nu se poate schimba este alinata de sentimente diverse, bine construite si conturate.

Asa cum plantele ne influenteaza viata, energia si vitalitatea noastra poate fi pusa pe seama naturii. Ajutorul ei vine de pretutindeni. Confortul si caldura sunt doua elemente care ne influenteaza permanent calitatea vietii si care ne sustine optimismul si puterea de a face fata incercarilor de peste zi.