Bocancii de oras - trend si confort

Ce poate fi mai confortabil si mai potrivit pentru sezonul rece decat sa primim verde din partea trend setter-ilor cu privire la incaltamintea cat mai calduroasa? Daca an de an femeile sunt nevoite sa sacrifice confortul in favoarea aspectului si sa poarte botine scurte sau tocuri mai degraba decat ghete imblanite, pentru iarna aceasta cele mai multe magazine cu ghete femei on-line ofera o gama foarte variata de bocanci caldurosi si moderni in acelasi timp. Designerii internationali lanseaza trendul drumetii urbane si adapteaza ghetele de munte, cu aspectul lor inconfundabil, tinutelor de oras. Insa la fel de bine venite sunt si alte tipuri de bocanci: cei military, bocancii tactici, bocancii worker sau bocancii rock.

Cele mai obisnuite si mai cool modele sunt cele cu captuseala intoarsa, cele cu 2-3 centimetri de platforma, cele care par desprinse direct din cataloagele cu echipament pentru drumetii dar si tipicii bocanci military. Insa o adevarata revenire cu rasunet si-au facut-o celebrii bocanci worker (modelul original Caterpillar si multiplele reinterpretari). Din punct de vedere al culorii cei mai purtati sunt bocancii bej, favoritii inca din anii 90 ai adeptilor stilului rap. Insa la fel de bine arata si bocancii in nuante de maro, kaki gri si, desigur, negru. Combinatiile stilistice ideale sunt cele lejere, sport casual, cu jeans, pulovere, jachete de iarna insa pot fi purtati si cu fuste. Bocancii worker pot fi purtati si in tinute ceva mai feminine, cu colanti, jeans skinny, si asortate cu jachete din piele pentru un look mai grunge sau chiar cu pardesie supradimensionate si posete feminine.

In general este de evitat asortarea cu jeansi largi sau boyfriend, pentru ca ar face tinuta sa para neglijenta. Bocancii de drumetie reinterpretati in varianta pentru oras arata foarte bine si in vacanta, dupa ce plecati de pe partie, la cabana sau la o plimbare prin statiune.