Vrei sa te muti in casa noua sau sa obtii venituri din chirie?

Afacerile cu imobiliare vor fi mereu unele de succes, mai ales daca e vorba de ansambluri rezidentiale precum ansamblu rezidential Fundeni. Piata din ce in ce mai buna si preturile la care se pot cumpara sau inchiria apartamente sau case au determinat multi oameni cu ceva bani pusi deoparte sa investeasca in imobiliare, obtinand bani frumosi de pe urma lor. O alegere inspirata pentru cineva care vrea sa obtina un venit sigur din imobiliare este cumpararea sau inchirierea apartamentelor.

Usor de modificat si finisat sau de gasit cam in orice oras, apartamentele sunt o investitie de viitor mai ales daca respectivul oras este si centru universitar sau are un sistem de institutii de invatamant destul de bine pus la punct. Evident, pe cele mai bune le gasiti in Bucuresti, capitala tarii, acolo unde si pretul pentru inchiriat sau cumparat este mai mare, dar amortizarea investitiei se realizeaza mai rapid. Doar un exemplu. In ansamblu rezidential Fundeni, situat intr-o zona linistita si eleganta din capitala, cu multa verdeata si un mediu primitor, puteti gasi apartamente cu doua sau trei camere de vanzare sau de inchiriat. Fiecare aparatament din ansamblul rezidential are finisaje de calitate, centrala termica, gresie, faianta, parchet, calorifere de calitate si toate dotarile necesare locuirii sau inchirierii. La cere se poate si mobila, astfel ca proprietarul sau chiriasul va avea tot ce are nevoie odata ce a trecut pragul locuintei sale. In exterior, apartamentele au fost izolate termic, s-a utilizat tencuiala mecanizata si tamplarie PVC 5 camere.

Daca mai adaugam ca la interior gasim si pereti caramida protherm si pardoseala granit-holuri si scari bloc-vom descoperi ca ansamblu rezidential Fundeni este printre cele mai bune din zona, aducand celor care vor investi in apartamente, 86 la numar, un castig garantat. In plus, cele doua blocuri din ansamblu sunt pazite, exista suficiente locuri de parcare, supraveghere video si locuri de joaca pentru micuti.