Alaptatul la san in parc?

Cum vi se pare o treaba din asta? Eu recunosc ca am vazut doar de cateva ori mamici alaptandu-si copiii in parc, dar nu m-a deranjata defel. Dar sunt si oameni din astia comunisti, ca nu stiu cum sa le zic altfel,  care de cum vad o tanara ca-si alapteaza copilul in aer liber, gata suna la politie, ca isi arata aia tatele. Cat de prost sa fi sa faci asta?
Si oricum, cand alapteaza cu siguranta o femeie cu scoala, nu o sa isi scoata sanul la vedere. Asta e lucru garantat. Ca tigancile se plimba cu sanul in gura copilului in vazul tuturor asta deja e alta treaba. Nu toti suntem facuti dupa acelasi aluat. Mi se pare absolut normal ca daca bebelul, plange de foame, sa il hranesti acolo unde esti. Daca esti la 10 statii de casa si nu ai masina, ce naiba faci? Iti lasi odrasla sa urle, fiindca sunt deranjati niste inapti ca tu iti alaptezi copilul langa ei.
Pe mine una nu m-ar interesa. Si vad ca sunt tot mai multe doamne, care intorc spatele acestor pesoane. Si ma bucura treaba asta. Inseamna ca lumea incepe sa se schimbe. In bine. Deci mai avem o sansa, ca tinerele noastre vlastare sa traisca intr-o altfel de societate.