Tractari auto in Capitala

Piata firmelor de tractari auto din Capitala se imbogateste pe zi ce trece cu nume noi, si nu in van, ci pentru ca este un serviciu care se cere. Fie ca ramai in pana si nu ai la dispozitie anvelope de rezerva, fie ca ramai fara combustibil, fie ca esti implicat intr-un accident care face imposibila continuarea drumului cu automobilul avariat, o firma de tractari auto iti sta intotdeauna la dispozitie cu serviciile de care ai nevoie. 

Cele mai multe informatii in acest sens iti sunt disponibile pe pagina de web tractari-auto-bucuresti.info. O companie de tractare poate oferi fie utilaje cu troliu – in cazul in care masina se mai poate deplasa intr-o oarecare masura – fie vehicule cu macara, pentru masinile care necesita ridicare si urcare pe platforma. Mai mult decat atat, cele mai multe dintre firmele de tractari la care poti apela in Capitala te pot ajuta si cu o indrumare in ceea ce priveste service-ul, pentru ca acestea fie lucreaza cu un atelier de reparatii, fie au ele insele o parte de service. In acest din urma caz, poti beneficia de pachete speciale pentru tractare si reparatii. Pretul pentru tractarea masinii este cuprins intre 90 si 120 Ron, in functie de firma pe care o alegi, insa recomand ca intotdeauna sa apelezi la o companie serioasa, care poate raspunde apelului tau cu promptitudine si care nu te va lasa sa zaci in strada cu masina lovita. 

In general, 30 de minute este intervalul de care o firma de tractari auto are nevoie in Capitala pentru a ajunge la locul accidentului. Insa, odata ajunsa aici paltforma va solicita uneori o taxa pentru stationare, in cazul in care procedurile legale treneaza (daca vorbim despre un accident). De asemenea, asigura-te ca ai de-a face cu specialisti bine pregatiti si cu experienta si ca nu vei avea parte de neplaceri in plus pricinuite masinii in timpul trasportului pe platforma.