7 trucuri de infrumusetare pentru sezonul toamna-iarna 2013

Odata cu venirea sezonului de toamna, tot mai multi designeri au inceput sa scoata la bataie cele mai bune trucuri in materie de frumusete. Si pentru ca se doreste un aspect cat mai natural, iata ultimele stiri din domeniul fashion:

1. Cu iluminatorul, numarul magic este trei

Sa stapanesti un iluminator poate fi greu, dar cu siguranta poate deveni si simplu. Pune produsul pe piele, acolo unde lumina bate natural pe fata, imitand trasarea cifrei trei. Incepe de la centrul fruntii si traseaza o bucla prin exterior, pana aproape de nas. Apoi, continua miscare si termina chiar in mijlocul barbiei. La final, repeta si in cealalta parte .

2. Amesteca nuantele metalice pentru o stralucire a machiajului ochilor

Aplica pe pleoape o nuanta stralucitoare de argintiu si apoi traseaza, cu o nuanta stralucitoare de auriu o linie, la baza ochilor. Astfel, vei avea un machiaj impecabil, stralucitor si durabil pe toata perioada serii.

3. Amesteca produsele de ingrijire a pielii, in loc sa le aplici in straturi

Amesteca fondul de ten lichid, cu parti egale de luminator lichid si crema hidratanta, inainte de a le aplica pe piele. Astfel, fata ta va radia aproape natural.

4. Foloseste un servetel umed in loc de luciu de buze

Daca doresti sa ai buze care sa para mai mari si mai profunde, dar nu esti gata sa aplici culori intense, incearca un truc inteligent. Picteaza cateva straturi de culoare inchisa, cu o pensula de buze, iar apoi sterge usor cu un servetel umed in loc de hartie. Astfel, elimini excesul de culoare si adaugi o nota de umiditate.

5. Utilizeaza ace de par in loc de ondulator, pentru o schimbare

Incepe prin a impleti cozi mari (4-5),  pe care le prinzi cu ace de par. Inaintea fiecarei cozi tapeaza parul la radacina si aplica fixativ. Apoi, foloseste placa de par pentru fiecare sectiune a cozii, tinand-o fixata timp de 5 secunde. La sfarsit, vei avea un par ondulat exact ca in revistele de fashion, cu un efect wow.

6. Foloseste-ti mainile pentru a crea bucle naturale

Foloseste acest sfat pentru transforma parul drept in bucle, printr-o singura miscare. Incepand de la ceafa, foloseste ambele maini pentru a rasuci suvitele de par, astfel incat sa arate ca o franghie, apoi pulverizeaza produse de fixare si aplica un jet de aer cu feohnul.

7. Aplica fondul de ten pe buze pentru o baza mai buna

Iti place aspectul de machiaj, nu? Stapanirea tehnicii machiajului natural nu se rezuma doar la frunte, obraji si barbie. Aplica întotdeauna fond de ten si peste buze. Astfel, vei  sterge orice roseata sau decolorare si te va ajuta sa creezi o panza fina pe fata, fara sudura.