Descarcarea gratuita a videoclipurilor muzicale

Sa asculti orice gen de muzica oricand vrei tu suna destul de bucurator. Nu mai trebuie sa astepti ca melodia pe care vrei sa o asculti sa fie difuzata la radio sau sa trebuiasca sa cumperi CD-ul doar pentru o singura piesa. Cand poti sa descarci de pe internet toate piesele tale favorite este mult mai usor.

Cum ar fi daca ai putea descarca si toate videoclipurile melodiilor preferate? In acest articol voi vorbi despre cele mai bune locuri de unde poti descarca videoclipuri si de ce unele site-uri cu muzica gratuita sunt mai bune decat altele.

Dupa cum cred ca va imaginati deja, nu toate site-urile vor fi capabile sa iti ofere videoclipuri muzicale gratis la o calitate foarte buna. Unele iti vor permite sa vezi doar 30 de secunde din clip in timp ce altele te lasa sa urmaresti doar un clip dupa care trebuie sa devii membru ca sa vizualizezi si altceva. Si totusi sunt site-uri care iti permit sa descarci videoclipuri de o calitate buna, in mod gratuit.

Unul din cele mai mari dezavantaje a videoclipurilor gratuite, totusi, este ca cele mai multe site-uri iti permit doar sa vizonezi un videoclip, si nu sa il salvezi intr-un fisier pentru a-l putea viziona mai tarziu. Da, poti sa-l vazi cand vrei doar dand click pe video si lasandu-l sa se incarce aproximativ 15 secunde. Totusi nu este la fel atunci cand cauti un video din nou fata de atunci cand ai salvate intr-un folder toate video-urile pe care vrei sa le vizionezi.

Un alt punct in minus pe care il au site-urile cu videoclipuri gratis este ca cele mai multe dintre ele contin doar muzica artistilor in voga. Muzica artistilor mai putin cunoscuti va fi in acest caz ceva mai greu de gasit. Asta nu inseamna ca nu ai ce alege, ci ca nu exista prea multa diversitate, in prim plan fiind hit-urile actuale.

Unul din cele mai bune site-uri, pentru descarcarea gratis a videoclipurilor pe care l-am gasit este artistdirect.com. Odata ce ajungi pe pagina principala, deasupra vei observa un buton pentru muzica si filme. Aici vei gasi videoclipurile pe care le poti descarca. Pe pagina aceasta vei gasi cele mai de top videoclipuri pentru diferite categorii de muzica, cum ar fi: hip-hop, pop, rock si altele.

Pe acest site esti mereu la curent cu tot ce este nou in muzica. Am ajuns la concluzia ca este un site destul de rapid si eficient in descarcarea video-urilor, dar dupa cum mentionam si mai sus, poti viziona video-urile, dar nu le poti salva intr-un folder personal.

Unul din cele mai comune si bine cunoscute site-uri pentru a gasi muzica si videoclipuri este mtv.com. Site-ul este impartit pe sase categorii de  muzica din care poti alege. Cand vei da click pe una din categorii vei descoperi top sase cele mai in voga video-uri din categoria respectiva apoi ai posibilitatea sa cauti toate videoclipurile apartinand acelui gen de muzica. Sau pentru a fi mai simplu, poti cauta un videoclip specific pe care vrei sa-l vezi.

Daca ar fi sa cauti pe google un site pentru a descarca videoclipuri in mod gratuit ai primi aproximativ 131 milioane  de pagini diferite legate de aceasta cautare. Deci, asa cum poti constata sunt multe locuri in care poti cauta muzica, depinde doar de tine sa cauti. Cele doua pe care le-am sugerat pot fi un inceput insa simte-te liber sa iti largesti orizonturile din acest punct de vedere.