Efectele pozitive ale steroizilor

La cautarea cuvantul “steroizi” pe internet cel mai probabil vei gasi foarte multe informatii in privinta efectelor negative ale steroizilor si mai putin in privinta celor pozitive. Da, exista si efecte pozitive. Steroizii sunt substante folosite in multe scopuri inca din anii ‘30, printre care si medicale.

In ce conditii ti-ar putea recomanda medicul sa iei steroizi? Urmatoarele situatii ar fi pe lista: pentru a stimula maduva osoasa, pentru a trata tulburarile de identitate sexuala sau pentru stimularea pubertatii la barbati. Dar acestea nu sunt singurele cazuri in care steroizii sunt recomandati. In aceasta categorie se integreaza si cazul in care barbatii au nevoie de hormoni, in special cei in varsta sau ca metoda contraceptiva. Steroizii au un rol foarte important si in refacerea musculaturii, fiind folositi in medicina in cazul pacientilor care au suferit accidente grave sau sunt in coma.

Cele mai binecunoscute efecte pozitive ale steroizilor sunt, insa, cele legate de infrumusetarea corporala. Acestia sunt foarte des folositi folositi de iubitorii de sport si bodybuilding datorita faptului ca ajuta la cresterea masei musculare si a inaltimii. Luati in doze rezonabile, steroizii imbunatatesc si viata sexuala.

Fie ca vor sa impresioneze partea feminina sau doar sa aiba parte de o transformare care sa ii faca sa se simta mai bine in pielea lor, barbatii incep la varste tot mai fragede sa foloseasca steroizi si hormoni de crestere. Combinate cu sport si o alimentatie echilibrata, aceste substante pot face minuni. Steroizii ajuta mult la dezvoltarea corpului, insa trebuie luati cu prescriptie de la doctor si nu dupa cum am vazut pe internet sau citit intr-o revista.

Printre cele mai cunoscute vedete internationale care au consumat steroizi se numara: Brad Pitt, Arnold Schwarzenegger, Jean Claude Vandame, Johnny Deep si multi altii. Poate si imaginea oferita de acestia au oferit barbatilor un model de urmat, un ideal de aspect pe care toti mai multi vor sa-l urmeze.