Ce sa porti in sala de sport

Desi se spune ca barbatii nu sunt atat de preocupati de look cat sunt femeile, practica a dovedit ca neglijenta barbatilor este de multe ori una studiata, si menita sa “vrajeasca” un numar cat mai mare de reprezentante ale sexului frumos. Acesta este si cazul tinutelor pentru sala de sport, acolo unde noi, femeile, stim ca barbatii se duc pentru a face sport, pentru a scapa de burtica si a lucra pectoralii… Da, asta fac, dar chiar si asta trebuie facuta cu stil!

Iata, asadar, ce sa porti la sport:

Adidasii perfecti sunt cei care iti ofera, dincolo de un look stylish, si siguranta si eficienta la realizarea exercitiilor. La capitolul pantofi sport barbati, ideal este sa optezi pentru o pereche de pantofi sport simpli, in culori cat mai neutre care sa iti permita sa-i asortezi cu toate hainele de sport pe care le ai.

Ai nevoie de haine confortabile care sa nu iti impiedice miscarile. Simplitatea este cuvantul de ordine si pentru hainele sport, aceasta fiind si un prim indiciu despre rafinamentul si eleganta celui ce le poarta. Evita sa imbraci tricouri multicolore, cu imprimeuri de plaja, care nu se asorteaza cu pantofi de sport. Alege doua - maximum trei culori pentru intregul outfit. Vei gasi suficiente optiuni pe site-urile cu imbracaminte online, precum si de incaltaminte online, de unde te poti inspira si poti face cumparaturi intr-un mod informat si inteligent.

Culorile care atrag cel mai mult privirile raman alb, negru, bleumarin, rosu sau tonurile de gri. Insa atentie la griuri, daca esti genul care transpira mult, pentru ca nu vei vrea sa arati ca dupa dus chiar din prima parte a sedintei de fitness. Evita tricourile sau pantalonii cu logo-uri mari si opteaza, mai degraba, pentru logo-uri mici ale firmelor de echipament sportiv. Ai la dispozitie in magazine suficiente tricouri sport, decente si subtile in acelasi timp.

Nu evita maieurile, mai ales daca ai un corp frumos lucrat si cu care te mandresti. Doar evita modelele si imprimeurile care vor face sa arati exact contrariul a ceea ce vroia sa arati. Alege gri si alb si vei merge la sigur. Desigur, neaparat bumbac. Poliesterul nu isi are locul la sala de sport si, daca ma intrebi pe mine, nicaieri in garderoba unui barbat.