Anunturighid.ro - o oferta completa

Alaturi de marile site-uri de anunturi ce cuprind o serie intreaga de domenii de interes pentru publicul larg, un nume sonor atrage atentia prin complexitatea domeniilor cuprinse. www.anunturighid.ro cuprinde anunturi din sfera Imobiliare, Auto moto velo, Afaceri, Calculatoare, Casa si Gradina, Constructii, Materiale de constructii, Electronice si Electrocasnice, GSM, Locuri de munca, Mama si copilul, Moda, Ingrijire personala, Matrimoniale, Acvaristica, Agro si industrie, Diverse, Firme ghid, Servicii ghid, precum si anunturi despre timp liber, sport sau arta. 

Anunturile publicate pe acest site sunt anunturi gratuite, iar ceea ce este cel mai important este ca anunturile sunt postate pe viata sau pana la momentul la care acest anunt, nemaifiind de actualitate, este sters din initiativa celui care l-a adaugat. In plus, daca alte site-uri ofera un numar limitat de poze - unele permit o singura imagine, in timp ce multe dintre ele permit folosirea a doar 6 imagini care sa ilustreze un anunt – anunturighid permite adaugarea unui numar nelimitat de poze, dar si adaugarea de clipuri de pe YouTube. Toate acestea au ca scop o cat mai buna promovare a produsului sau serviciului a carui vanzare se doreste si este esential sa fie folosite, ele sporind sansele de vanzare. Postarea unui anunt nu este greu de facut, nu implica crearea unui cont in scopul publicarii de anunturi, iar intregul demers dureaza nu mai mult de 30 de secunde, timp in care cel care adauga anuntul nu trebuie decat sa completeze formularul de pe site. Zona de descriere este cea mai importanta, fiind cea in care se adauga toate informatiile considerate semnificative pentru promovarea unui produs. 

Daca este vorba despre un anunt de vanzari imobiliare sau vanzari auto, se cunosc din start principalele intrebari la care trebuie sa raspunda un anunt, si ar fi de preferat ca descrierea produsului sa cuprinda si raspunsurile la aceste intrebari.