Must have - posete de seara

Gentile de seara reprezinta unul dintre punctele de atractie ale tinutei feminine la un eveniment special precum o gala, o nunta, o petrecere sau o cina la un restaurant pretentios. Cea mai mare greseala stilistica a unei femei este poate aceea de a aparea la un eveniment seara cu o geanta de zi, de mari dimensiuni, in constrast total cu tinuta fina si eleganta pe care o presupune un astfel de eveniment. Iata de ce este nevoie ca orice garderoba feminina sa cuprinda cel putin trei genti de seara, care vor fi asortate diferitelor tinute pe care le aveti pentru aceste ocazii. 

Pentru ca in sezonul toamna-iarna 2013/2014 unul dintre trendurile principale este combinatia coloristica alb-negru ea apare ca un must have si la categoria posete, si poate ca una dintre combinatiile la care ar trebui sa ne gandim este un clutch alb-begru, fie el din piele, fie din combinatii de pietre pretioase sau semipretioase, sau chiar din margelute aplicate manual in broderii speciale.

Blana, de asemenea, este un element extrem de apreciat si folosit de marii designeri in colectiile lor pentru acest sezon, char si pentru genti dama. Astfel, gentile de blana nu au lipsit de pe podiumurile show-urilor de moda. Manechinele au defilat cu clutsch-uri sau pouch-uri din blana, colorate, extrem de atragatoare, pentru colectiile Brian Atwood sau Jimmy Choo, de pilda. Pentru un look in tendinte se poate opta fie pentru o poseta in totalitate din blana, fie cu marginile realizate din blana.

Un al treilea model de geanta pe care cu siguranta nu va trebui sa il ratam in tinutele de seara ale acestui sezon sunt posetele cu franjuri. Acestea pot fi din fasii de piele sau pot fi bucati de pene, pentru un look spectaculos. Case precum Moschino sau Emilio Pucci pot servi drept exemplu pentru tinute cu astfel de posete.